Ben Mendelsohn

Ben Mendelsohn

Doğum Tarihi

3 Nisan 1969

Yaş

53


Gelecek Filmler

The Marsh King's Daughter Aksiyon, Gerilim

Dağıtımcı

CJ ENM

Vizyon Tarihi

9 Eylül 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
25.02.2022 ₺128.601 3.269
08.03.2019 ₺19.438.225 1.082.282
11.01.2019 ₺1.973.106 144.689
30.03.2018 ₺2.977.183 181.482
02.02.2018 ₺472.356 31.063
14.12.2016 ₺6.467.054 428.274
27.11.2015 ₺26.650 2.153
22.05.2015 ₺17.025 1.590
24.04.2015 ₺176.211 13.647
12.12.2014 ₺4.293.389 342.027
06.06.2014 ₺14.031 1.229
07.06.2013 ₺65.873 5.436
04.01.2013 ₺295.962 30.037
21.12.2012 ₺748.389 59.597
27.07.2012 ₺8.429.943 799.586
23.09.2011 ₺1.020.281 95.430
29.07.2011 ₺476.248 56.780
10.04.2009 ₺2.800.861 327.899
26.12.2008 ₺1.791.897 182.081
24.02.2006 ₺1.101.701 145.473
26.01.2001 ₺1.819.574 813.027
15.04.1994 - -