Ben Mendelsohn

Ben Mendelsohn


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Captain Marvel 8 Mart 2019
UIP Türkiye 1.082.282 19.438.225
Robin Hood 11 Ocak 2019
TME Films 144.689 1.973.106
Warner Bros. Türkiye 181.482 2.977.183
En Karanlık Saat 2 Şubat 2018
UIP Türkiye 31.063 472.356
UIP Türkiye 428.274 6.467.054
Sakin Batı 27 Kasım 2015
M3 Film 2.153 26.650
Kayıp Nehir 22 Mayıs 2015
M3 Film 1.590 17.025
Kara Deniz 24 Nisan 2015
Bir Film 13.647 176.211
TME Films 342.027 4.293.389
Yüksek Risk 6 Haziran 2014
M3 Film 1.229 14.031
Babadan Oğula 7 Haziran 2013
Tiglon 5.436 65.873
Yakın Tehdit 4 Ocak 2013
M3 Film 30.037 295.962
Kibarca Öldürmek 21 Aralık 2012
Chantier 59.597 748.389
Warner Bros. Türkiye 799.586 8.429.943
Killer Elite 23 Eylül 2011
Özen Film 95.430 1.020.281
Kara Büyü 29 Temmuz 2011
Tiglon 56.780 476.248
Kehanet 10 Nisan 2009
Warner Bros. Türkiye 327.899 2.800.861
Avustralya 26 Aralık 2008
Tiglon 182.081 1.791.897
Warner Bros. Türkiye 145.473 1.101.701
Dikey Limit 26 Ocak 2001
Warner Bros. Türkiye 813.027 1.819.574
Standard Film - -