Cannes Film Festivali'nde prömiyeri gerçekleşen, Quentin Tarantino'nun yeni filmi Once Upon a Time In Hollywood'dan Türkçe altyazılı yeni fragman!

3.247 Gösterim
22 Mayıs 2019 10:51
Cannes Film Festivali'nde prömiyeri gerçekleşen, Quentin Tarantino'nun yeni filmi Once Upon a Time In Hollywood'dan Türkçe altyazılı yeni fragman!

Quentin Tarantino'nun başrollerinde Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie gibi isimlerin yer aldığı yeni filmi Once Upon a Time In Hollywood'dan Türkçe altyazılı yeni fragman yayınlandı.


Quentin Tarantino'nun merakla beklenen yeni filmi Bir Zamanlar... Hollywood'da (Once Upon a Time In Hollywood) Cannes'da prömiyerini gerçekleştirdi ve gösterimin ardından dakikalarca ayakta alkışlandı. Eleştirmenlerin bir kısmının şimdiden Tarantino'nun yeni şaheseri olarak tanımladığı filmden yeni bir fragman da yayınlandı.

 

Tarantino'nun önce bir roman olarak tasarladığı, sonra ise yönetmenin ifadeleriyle "kendisinin Roma'sına" dönüştüğünü belirttiği Once Upon a Time In Hollywood, artık ışığını kaybetmiş bir televizyon yıldızı ve kendisinin dublörünün, Hollywood Altın Çağı'nın son yıllarında günden güne çetrefilleşen film endüstrisinde yeniden şöhret ve başarı elde etmek için verdikleri çabayı konu edinirken bu ikilinin hikâyesinin arka planında aynı yıl gerçekleşen ve bahsi geçen aktörün kapı komşusu olan Sharon Tate'in de aralarında bulunduğu beş kişinin öldürüldüğü Manson katliamını anlatıyor. Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino gibi isimlerin yanı sıra Tim RothDamian LewisKurt RussellDakota FanningEmile Hirsch, Samantha Robinson, Margaret Qualley ve daha birçok ismin kadrosunda yer aldığı Once Upon a Time in Hollywood, 23 Ağustos 2019 tarihinde Türkiye'de gösterime girecek. Yayınlanan Türkçe altyazılı fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.