Tim Roth

Tim Roth

Doğum Tarihi

14 Mayıs 1961

Yaş

61


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
22.04.2022 ₺71.757 2.562
11.02.2022 ₺123.552 4.361
27.05.2016 ₺14.686 1.323
29.04.2016 ₺14.975 1.288
08.01.2016 ₺2.007.890 139.344
06.02.2015 ₺149.289 11.698
19.09.2014 ₺469.341 30.351
05.04.2013 ₺14.028 1.345
05.09.2008 ₺9.948 1.040
13.06.2008 ₺1.583.715 208.775
30.05.2008 ₺266.069 34.227
22.07.2005 ₺828.846 125.901
25.02.2005 ₺9.167 2.076
21.06.2002 ₺189.473 45.778
19.10.2001 ₺965.953 316.320
09.06.2000 - -
20.11.1998 - -
27.06.1997 - -
06.06.1997 - -
03.11.1995 - -
16.06.1995 - -
14.04.1995 - -
21.05.1993 ₺2.691 17.445