Quentin Tarantino

Quentin Tarantino

Doğum Bilgisi

27 Mart 1963

Yaş

57


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Warner Bros. Türkiye 386.909 7.978.380
The Hateful Eight 8 Ocak 2016
Pinema 139.344 2.007.890
Zincirsiz 1 Şubat 2013
Warner Bros. Türkiye 139.771 1.723.541
Soysuzlar Çetesi 21 Ağustos 2009
UIP Türkiye 289.454 2.895.934
Ölüm Geçirmez 15 Haziran 2007
Warner Bros. Türkiye 58.937 500.811
Kill Bill: Vol. 2 23 Nisan 2004
Avşar Film 124.960 865.643
Kill Bill: Vol. 1 2 Ocak 2004
Avşar Film 88.073 674.860
Kaderin Seslenişi 23 Haziran 2000
Özen Film 2.949 6.187
Jackie Brown 22 Mayıs 1998
Warner Bros. Türkiye 79.011 63.984
Warner Bros. Türkiye - -
Desperado 23 Şubat 1996
Warner Bros. Türkiye - -
Ucuz Roman 14 Nisan 1995
Film Pop - -
Rezarvuar Köpekleri 21 Mayıs 1993
Özen Film 17.445 2.691