Dakota Fanning

Dakota Fanning


Gelecek Filmler

The Nightingale Dram, Savaş, Tarihi

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

20 Ocak 2023

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
23.08.2019 7.978.380 TL 386.909
15.06.2018 4.239.955 TL 310.338
21.07.2017 76.459 TL 6.063
25.11.2016 71.278 TL 4.096
04.07.2014 25.796 TL 2.017
16.11.2012 13.101.986 TL 1.417.752
30.06.2010 8.649.021 TL 1.041.920
29.05.2009 263.929 TL 33.273
20.01.2006 246.387 TL 30.377
01.07.2005 4.380.710 TL 643.009
01.04.2005 1.197.950 TL 184.544
17.09.2004 526.835 TL 78.231
23.04.2004 409.331 TL 65.341
12.07.2002 - -