Emile Hirsch

Emile Hirsch


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Fırtınalı Soygun 11 Eylül 2020
TME Films 2.731 56.221
Warner Bros. Türkiye 386.909 7.978.380
Otopsi 14 Nisan 2017
TME Films 18.676 253.490
Katil Joe 9 Kasım 2012
PinemArt 3.949 51.237
Özgür Woodstock 16 Ekim 2009
Pinema 939 11.637
Milk 8 Mayıs 2009
Medyavizyon 11.870 118.236
Warner Bros. Türkiye 34.671 280.672
Rehine 9 Mart 2007
UIP Türkiye 74.378 624.311
Komşu Kızı 27 Ağustos 2004
Özen Film 65.256 394.092
A&P Filmcilik - -