Britanya suç tarihinin en büyük soygunlarından birini anlatan, Michael Caine'li King of Thieves'ten teaser yayınlandı

2.771 Gösterim
26 Haziran 2018 12:25
Britanya suç tarihinin en büyük soygunlarından birini anlatan, Michael Caine'li King of Thieves'ten teaser yayınlandı

2015 yılında gerçekleşen ve Britanya suç tarihinin en büyük soygunlarından biri olarak gösterilen Hatton Garden soygununu anlatan King of Thieves'ten teaser yayınlandı.


Yakın dönemde uyumsuz veteranların gerçekleştirdiği soygunların anlatıldığı yapımlar revaçta. Soygun filmlerinin aranan isimlerinden Michael Caine'in başrollerini Morgan Freeman ve Alan Arkin ile paylaştığı, ilerlemiş yaşlarına rağmen bir banka soygununa hazırlanan bir arkadaş grubunu anlatan Going in Style geçen yıl gösterime girmişti. 70 yaşında son büyük bir vurgunun peşindeki iflah olmaz bir hırsızın gerçek öyküsünden uyarlanan ve Robert Redford'un emekli olmadan önceki son performansını göreceğimiz Old Man and the Gun filminin yanı sıra bu yıl, yine gerçek bir hikâyeden uyarlanan ve benzer sularda gezen King of Thieves'i de izleyeceğiz.

Oyuncu kadrosunda Michael CaineMichael GambonRay WinstoneJim Broadbent, Tom Courtenay gibi usta isimlerin yanı sıra Daredevil dizisiyle tanınan Charlie Cox'un yer aldığı King of Thieves, 2015 yılında müşterilerine değerli eşyaları için kiralık kasa hizmeti sunan Hatton Garden şirketine gerçekleştirilen ve toplamda yaklaşık £200 milyon değerinde mal varlığının soyulmasıyla sonuçlanan büyük soygunu anlatıyor. Görece yeni bir olay olmasına rağmen şimdiden iki filme konu olan soygunun üçüncü kez beyazperdede anlatılacağı King of Thieves'in yönetmen koltuğunda ise Oscarlı belgesel Man on Wire ve Stephen Hawking biyografisi The Theory of Everything'i yönetmiş olan James Marsh oturuyor. Film Britanya'da Eylül ayında gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.