Jim Broadbent

Jim Broadbent


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
24.11.2017 1.208.009 TL 96.436
08.07.2016 4.685.406 TL 376.128
29.04.2016 138.696 TL 9.864
03.07.2015 211.900 TL 19.832
26.12.2014 2.432.710 TL 206.859
04.05.2012 7.660.682 TL 666.520
10.06.2011 51.478 TL 5.445
16.04.2010 47.913 TL 4.131
15.07.2009 5.052.407 TL 640.098
23.05.2008 2.685.294 TL 331.770
13.07.2007 106.179 TL 13.198
08.12.2006 98.548 TL 10.935
13.01.2006 3.280.736 TL 467.181
03.12.2004 1.843.609 TL 256.918
14.03.2003 1.476.057 TL 275.741
10.05.2002 - -
09.11.2001 736.595 TL 195.347
26.10.2001 1.279.763 TL 348.954
04.06.1999 14.021 TL 8.466
02.10.1998 153.983 TL 140.806
23.01.1998 - -
26.09.1997 - -
27.09.1996 - -