Jim Broadbent

Jim Broadbent


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Ayı Paddington 2 24 Kasım 2017
CGV Mars D. 96.436 1.208.009
Tarzan Efsanesi 8 Temmuz 2016
Warner Bros. 376.128 4.685.406
Brooklyn 29 Nisan 2016
TME Films 9.864 138.696
Büyük Oyun 3 Temmuz 2015
TME Films 19.832 211.900
Ayı Paddington 26 Aralık 2014
CGV Mars D. 206.859 2.432.710
Yenilmezler 4 Mayıs 2012
UIP 666.520 7.660.682
Ömrümüzden Bir Sene 10 Haziran 2011
Tiglon 5.445 51.478
Genç Victoria 16 Nisan 2010
Pinema 4.131 47.913
Warner Bros. 640.098 5.052.407
UIP 331.770 2.685.294
Hot Fuzz 13 Temmuz 2007
UIP 13.198 106.179
Gurur Dünyası 8 Aralık 2006
Özen Film 10.935 98.548
UIP 467.181 3.280.736
UIP 256.918 1.843.609
New York Çeteleri 14 Mart 2003
Warner Bros. 275.741 1.476.057
Iris 10 Mayıs 2002
New Films - -
Kırmızı Değirmen 9 Kasım 2001
Özen Film 195.347 736.595
UIP 348.954 1.279.763
Yıldızların Sesi 4 Haziran 1999
UIP 8.466 14.021
Tatlı Sert 2 Ekim 1998
Warner Bros. 140.806 153.983
Minik Kahramanlar 23 Ocak 1998
Pinema - -
Smilla ve Karlar 26 Eylül 1997
Özen Film - -
Bullets Over Broadway 27 Eylül 1996
Film Pop - -