Jim Broadbent

Jim Broadbent


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
24.11.2017 ₺1.208.009 96.436
08.07.2016 ₺4.685.406 376.128
29.04.2016 ₺138.696 9.864
03.07.2015 ₺211.900 19.832
26.12.2014 ₺2.432.710 206.859
04.05.2012 ₺7.660.682 666.520
10.06.2011 ₺51.478 5.445
16.04.2010 ₺47.913 4.131
15.07.2009 ₺5.052.407 640.098
23.05.2008 ₺2.685.294 331.770
13.07.2007 ₺106.179 13.198
08.12.2006 ₺98.548 10.935
13.01.2006 ₺3.280.736 467.181
03.12.2004 ₺1.843.609 256.918
14.03.2003 ₺1.476.057 275.741
10.05.2002 - -
09.11.2001 ₺736.595 195.347
26.10.2001 ₺1.279.763 348.954
04.06.1999 ₺14.021 8.466
02.10.1998 ₺153.983 140.806
23.01.1998 - -
26.09.1997 - -
27.09.1996 - -