Michael Gambon

Michael Gambon

Doğum Tarihi

19 Ekim 1940

Yaş

80


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
03.01.2020 458.604 TL 21.005
26.12.2014 2.432.710 TL 206.859
13.07.2011 7.925.707 TL 798.414
18.02.2011 1.913.085 TL 154.705
17.11.2010 7.557.967 TL 798.432
05.02.2010 1.240.570 TL 127.045
15.07.2009 5.052.407 TL 640.098
10.08.2007 5.148.927 TL 687.224
09.03.2007 1.069.644 TL 117.522
06.06.2006 1.427.554 TL 206.193
18.11.2005 5.061.475 TL 764.958
29.07.2005 79.688 TL 9.847
11.03.2005 58.923 TL 7.362
08.10.2004 26.064 TL 2.898
24.09.2004 412.868 TL 59.444
06.08.2004 100.289 TL 13.769
04.06.2004 3.511.889 TL 625.043
14.04.2000 322.219 TL 174.091
03.03.2000 340.696 TL 150.815
25.09.1998 11.378 TL 12.709
17.05.1996 - -
03.11.1995 - -
25.05.1990 - -

Diğer Filmleri