Michael Gambon

Michael Gambon

Doğum Bilgisi

19 Ekim 1940

Yaş

79


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Judy 3 Ocak 2020
Bir Film 21.005 458.604
Ayı Paddington 26 Aralık 2014
CGV Mars D. 206.859 2.432.710
Warner Bros. Türkiye 798.414 7.925.707
Zoraki Kral 18 Şubat 2011
UIP Türkiye 154.705 1.913.085
Warner Bros. Türkiye 798.432 7.557.967
Tanrının Kitabı 5 Şubat 2010
Warner Bros. Türkiye 127.045 1.240.570
Warner Bros. Türkiye 640.098 5.052.407
Warner Bros. Türkiye 687.224 5.148.927
Kirli Sırlar 9 Mart 2007
UNP 117.522 1.069.644
Omen 6 Haziran 2006
Özen Film 206.193 1.427.554
Warner Bros. Türkiye 764.958 5.061.475
Bir Dilim Suç 29 Temmuz 2005
Barbar Film 9.847 79.688
Suda Yaşam 11 Mart 2005
UIP Türkiye 7.362 58.923
Uzak Ülke 8 Ekim 2004
Pinema 2.898 26.064
KenDa 59.444 412.868
Sylvia 6 Ağustos 2004
Medyavizyon 13.769 100.289
Warner Bros. Türkiye 625.043 3.511.889
Hayalet Süvari 14 Nisan 2000
UIP Türkiye 174.091 322.219
Köstebek (2000) 3 Mart 2000
UIP Türkiye 150.815 340.696
Kumarbaz 25 Eylül 1998
Umut Sanat 12.709 11.378
Belge Film - -
İFA - -
Kuru Beyaz Bir Mevsim 25 Mayıs 1990
UIP Türkiye - -