Michael Gambon

Michael Gambon

Doğum Tarihi

19 Ekim 1940

Yaş

81


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
03.01.2020 ₺458.604 21.005
26.12.2014 ₺2.432.710 206.859
13.07.2011 ₺7.925.707 798.414
18.02.2011 ₺1.913.085 154.705
17.11.2010 ₺7.557.967 798.432
05.02.2010 ₺1.240.570 127.045
15.07.2009 ₺5.052.407 640.098
10.08.2007 ₺5.148.927 687.224
09.03.2007 ₺1.069.644 117.522
06.06.2006 ₺1.427.554 206.193
18.11.2005 ₺5.061.475 764.958
29.07.2005 ₺79.688 9.847
11.03.2005 ₺58.923 7.362
08.10.2004 ₺26.064 2.898
24.09.2004 ₺412.868 59.444
06.08.2004 ₺100.289 13.769
04.06.2004 ₺3.511.889 625.043
14.04.2000 ₺322.219 174.091
03.03.2000 ₺340.696 150.815
25.09.1998 ₺11.378 12.709
17.05.1996 - -
03.11.1995 - -
25.05.1990 - -

Diğer Filmleri