Robert Redford

Robert Redford


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Bir Film 6.393 94.774
Pete ve Ejderhası 7 Ekim 2016
UIP Türkiye 92.219 1.059.881
TME Films 4.372 55.851
Gizli Dosya 6 Kasım 2015
PinemArt 3.968 63.402
UIP Türkiye 434.465 5.014.601
Sona Doğru 15 Kasım 2013
Chantier 19.353 274.960
Geçmişin Sırları 23 Ağustos 2013
Pinema 12.595 157.387
Arslanı Kuzulara 9 Kasım 2007
Özen Film 62.169 644.908
Tehdit 12 Kasım 2004
Özen Film 19.058 143.475
Spy Game 22 Şubat 2002
A&P Filmcilik - -
Son Kale 4 Ocak 2002
UIP Türkiye 189.517 725.751
UIP Türkiye 82.868 107.091
Özen Film 168.056 44.653
Bizi Ayıran Nehir 11 Ağustos 1995
Özen Film - -
Şike 17 Şubat 1995
UIP Türkiye - -
Ahlaksız Teklif 18 Haziran 1993
UIP Türkiye - -
Şifreciler 23 Nisan 1993
UIP Türkiye - -
Havana 15 Mart 1991
UIP Türkiye - -