Alan Arkin

Alan Arkin

Doğum Tarihi

26 Mart 1934

Yaş

86


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
05.04.2019 2.431.505 TL 151.165
21.04.2017 406.936 TL 26.776
18.12.2015 48.797 TL 3.097
11.07.2014 95.029 TL 7.585
03.05.2013 83.233 TL 6.794
30.11.2012 964.080 TL 75.360
17.02.2012 1.783.822 TL 167.555
14.10.2011 487.678 TL 44.045
28.08.2009 127.748 TL 12.781
03.04.2009 526.126 TL 58.412
29.08.2008 951.447 TL 110.187
04.01.2008 329.645 TL 37.626
27.04.2007 166.600 TL 20.194
09.06.2006 337.413 TL 46.488
20.05.2005 114.545 TL 16.437
31.12.2004 210.767 TL 24.328
02.11.2001 1.195.008 TL 347.454
10.01.1997 - -
23.04.1993 - -
06.12.1991 - -
03.05.1991 - -
15.03.1991 - -