Alan Arkin

Alan Arkin

Doğum Bilgisi

26 Mart 1934

Yaş

86


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Dumbo 5 Nisan 2019
UIP Türkiye 151.165 2.431.505
Son Macera 21 Nisan 2017
Warner Bros. Türkiye 26.776 406.936
Mutlu Yıllar 18 Aralık 2015
TME Films 3.097 48.797
Yetenek Avcısı 11 Temmuz 2014
UIP Türkiye 7.585 95.029
Eski Dostlar 3 Mayıs 2013
Pinema 6.794 83.233
Operasyon: Argo 30 Kasım 2012
Warner Bros. Türkiye 75.360 964.080
Muppets 17 Şubat 2012
UIP Türkiye 167.555 1.783.822
UIP Türkiye 44.045 487.678
Tiglon 12.781 127.748
Marley ve Ben 3 Nisan 2009
Tiglon 58.412 526.126
Akıllı Ol 29 Ağustos 2008
Warner Bros. Türkiye 110.187 951.447
Yargısız İnfaz 4 Ocak 2008
Best Line 37.626 329.645
Özen Film 20.194 166.600
Firewall 9 Haziran 2006
Warner Bros. Türkiye 46.488 337.413
Eros 20 Mayıs 2005
Umut Sanat 16.437 114.545
Yeni Yıl 31 Aralık 2004
Warner Bros. Türkiye 24.328 210.767
Gözde Çift 2 Kasım 2001
Warner Bros. Türkiye 347.454 1.195.008
Üç Kağıtçılar 10 Ocak 1997
Pinema - -
Amerikalılar 23 Nisan 1993
Özen Film - -
Roket Adam 6 Aralık 1991
Warner Bros. Türkiye - -
Havana 15 Mart 1991
UIP Türkiye - -