Alan Arkin

Alan Arkin

Doğum Tarihi

26 Mart 1934

Yaş

88


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
05.04.2019 ₺2.431.505 151.165
21.04.2017 ₺406.936 26.776
18.12.2015 ₺48.797 3.097
11.07.2014 ₺95.029 7.585
03.05.2013 ₺83.233 6.794
30.11.2012 ₺964.080 75.360
17.02.2012 ₺1.783.822 167.555
14.10.2011 ₺487.678 44.045
28.08.2009 ₺127.748 12.781
03.04.2009 ₺526.126 58.412
29.08.2008 ₺951.447 110.187
04.01.2008 ₺329.645 37.626
27.04.2007 ₺166.600 20.194
09.06.2006 ₺337.413 46.488
20.05.2005 ₺114.545 16.437
31.12.2004 ₺210.767 24.328
02.11.2001 ₺1.195.008 347.454
10.01.1997 - -
23.04.1993 - -
06.12.1991 - -
03.05.1991 - -
15.03.1991 - -