Robert Redford'un son kez kamera karşısına geçtiği Old Man and the Gun'dan fragman yayınlandı

2.273 Gösterim
6 Haziran 2018 13:23
Robert Redford'un son kez kamera karşısına geçtiği Old Man and the Gun'dan fragman yayınlandı

Usta oyuncu Robert Redford'un başrolünde yer aldığı, David Lowery'nin yönetmenliğini üstlendiği Old Man and the Gun'dan fragman yayınlandı.


All the President's Men'den Butch Cassidy and the Sundance Kid'e, The Way We Were'den All is Lost'a birçok unutulmaz yapımda yer alan Robert Redford, aktörlük kariyerini sona erdiriyor. Uzun suç kariyerinde birçok kez hapisten kaçan ve 70 yaşında gerçekleştirdiği son kaçışının akabinde jübilesi niteliğindeki son bir soygun serisine girişen Forrest Tucker, manidar bir şekilde Redford'un da canlandırdığı son rol olacak.

 

Pete's Dragon'da Redford ile birlikte çalışan, son olarak A Ghos Story'yi çeken David Lowery'nin yazıp yönettiği gerçek hikâye uyarlaması Old Man and the Gun'da ayrıca, Lowery filmlerinin gediklisi Casey Affleck ile Sissy Spacek, Tom Waits, Danny Glover, Elisabeth Moss gibi isimler yer alıyor. Redford'un son filmiyle bir Oscar adaylığı kazanabileceği şimdiden konuşulan bir durum olduğundan, filmin yaz sonu güz başı festivallerinden birinde prömiyer yapması olası Oscar yolculuğu açısından oldukça makul. Filmin ABD için belirlenen vizyon tarihi ise 28 Eylül 2018.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.