Ray Winstone

Ray Winstone

Doğum Tarihi

19 Şubat 1957

Yaş

64


Gelecek Filmler

Black Widow 3 Boyutlu, Aksiyon, Bilim-Kurgu, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

9 Temmuz 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
10.01.2020 81.772 TL 3.651
12.05.2017 4.206.336 TL 320.948
25.12.2015 820.526 TL 57.335
20.03.2015 236.415 TL 16.333
03.04.2014 13.663.068 TL 1.178.671
01.06.2012 3.842.143 TL 412.298
02.12.2011 1.383.279 TL 109.250
15.04.2011 178.719 TL 17.042
19.02.2010 855.288 TL 101.179
29.01.2010 1.076.921 TL 103.849
23.05.2008 2.685.294 TL 331.770
02.05.2008 600.871 TL 68.490
30.11.2007 3.037.590 TL 306.958
09.02.2007 908.787 TL 97.021
24.11.2006 2.556.945 TL 303.652
13.01.2006 3.280.736 TL 467.181
29.10.2004 2.353.062 TL 360.308
13.02.2004 1.952.197 TL 307.259
10.10.2003 - -

Diğer Filmleri