Ray Winstone

Ray Winstone


Gelecek Filmler

Black Widow 3 Boyutlu, Aksiyon, Bilim-Kurgu, Macera

Dağıtımcı

UIP

Vizyon Tarihi

6 Kasım 2020
13 Gerilim, Macera

Dağıtımcı

Medyavizyon

Vizyon Tarihi

-

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Cats 10 Ocak 2020
UIP 3.651 81.772
Warner Bros. 320.948 4.206.336
Point Break 25 Aralık 2015
TME Films 57.335 820.526
The Gunman 20 Mart 2015
Chantier 16.333 236.415
Nuh: Büyük Tufan 3 Nisan 2014
UIP 1.178.671 13.663.068
Pamuk Prenses ve Avcı 1 Haziran 2012
UIP 412.298 3.842.143
Hugo 2 Aralık 2011
Pinema 109.250 1.383.279
Londra Bulvarı 15 Nisan 2011
Pinema 17.042 178.719
Tiglon 101.179 855.288
Pinema 103.849 1.076.921
UIP 331.770 2.685.294
Altın Şans 2 Mayıs 2008
Warner Bros. 68.490 600.871
Warner Bros. 306.958 3.037.590
Hırsız 9 Şubat 2007
UIP 97.021 908.787
Köstebek (2006) 24 Kasım 2006
Warner Bros. 303.652 2.556.945
UIP 467.181 3.280.736
Kral Arthur 29 Ekim 2004
UIP 360.308 2.353.062
Soğuk Dağ 13 Şubat 2004
UIP 307.259 1.952.197
New Films - -