Bradley Cooper ve Cate Blanchett'li Nightmare Alley teaser yayınlandı

2.914 Gösterim
17 Eylül 2021 10:27
Bradley Cooper ve Cate Blanchett'li Nightmare Alley teaser yayınlandı

Guillermo del Toro'nun En İyi Film Oscar'ına uzanan The Shape of Water filminden sonra çektiği ilk yapım olan Nightmare Alley'den teaser yayınlandı. 


Manipülasyon yetenekleri had safhada, hırslı bir karnaval çalışanı olan Stan'in, gösteri dünyasında yükselmeye çalışırken, kendisinden de fazla tehlike arz edebilen psikiyatr Lilith Ritter ile güçlerini birleştirmesi sonrası yaşananları anlatan Nightmare Alley, daha çok korku ve fantastik öyküleri anlattığı filmleriyle tanıdığımız Guillermo del Toro'nun, korku türüyle birlikte sinema yapmaya başlamadan önce yapmayı en çok arzuladığı iki türden biri olarak gösterdiği kara film janrındaki ilk filmi olarak dikkat çekiyor.

 

Bradley Cooper, Cate Blanchett, Rooney Mara, Willem Dafoe, Toni Collette, Richard Jenkins, Ron Perlman, Holt McCallany, Clifton Collins Jr., Tim Blake Nelson, Mary Steenburgen ve David Strathairn gibi isimlerin yer aldığı film, 1947 yılında sinemaya da çevrilen William Lindsay Gresham'ın aynı adlı romanından, yönetmenin kendisi ve Kim Morgan tarafından yeniden uyarlandı. Bu yıl Oscar adaylarından biri olması beklenen film, ülkemizde 4 Şubat'ta gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.