Mary Steenburgen

Mary Steenburgen

Doğum Tarihi

8 Şubat 1953

Yaş

68


Gelecek Filmler

Nightmare Alley Dram, Gerilim, Gizem

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

4 Şubat 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
01.06.2018 218.828 TL 15.792
25.03.2016 55.851 TL 4.372
01.11.2013 1.193.906 TL 80.986
05.10.2012 183.597 TL 13.736
25.05.2012 86.080 TL 9.499
10.02.2012 89.442 TL 7.659
22.01.2010 477.628 TL 43.096
19.06.2009 1.117.590 TL 120.969
27.02.2009 273.139 TL 30.066
05.10.2007 904.437 TL 100.277
12.07.2002 - -
31.05.2002 171.782 TL 44.028
19.07.1996 - -
22.03.1996 - -
24.08.1990 - -

Diğer Filmleri