Mary Steenburgen

Mary Steenburgen

Doğum Bilgisi

8 Şubat 1953

Yaş

67


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Kitap Kulübü 1 Haziran 2018
Bir Film 15.792 218.828
TME Films 4.372 55.851
Last Vegas 1 Kasım 2013
Pinema 80.986 1.193.906
Aşk Yeniden 5 Ekim 2012
Medyavizyon 13.736 183.597
Edepsiz Kız 25 Mayıs 2012
Tiglon 9.499 86.080
Duyguların Rengi 10 Şubat 2012
UIP 7.659 89.442
Morganlar Nerede? 22 Ocak 2010
Warner Bros. 43.096 477.628
Teklif 19 Haziran 2009
UIP 120.969 1.117.590
Zoraki Tatil 27 Şubat 2009
Warner Bros. 30.066 273.139
Warner Bros. 100.277 904.437
Benim Adım Sam 12 Temmuz 2002
New Films - -
Yeni Bir Yaşam 31 Mayıs 2002
Warner Bros. 44.028 171.782
Harika Çocuk 19 Temmuz 1996
UIP - -
Nixon 22 Mart 1996
Özen Film - -
Geleceğe Dönüş 3 24 Ağustos 1990
UIP - -