David Strathairn

David Strathairn

Doğum Tarihi

26 Ocak 1949

Yaş

73


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

TME Films

Vizyon Tarihi

9 Eylül 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
04.02.2022 ₺631.741 19.267
25.11.2016 ₺71.278 4.096
12.02.2016 ₺25.771 2.597
24.04.2015 ₺87.653 6.176
16.05.2014 ₺3.117.212 270.226
08.02.2013 ₺617.181 49.038
31.08.2012 ₺1.362.065 127.817
29.05.2009 ₺606.045 76.184
14.03.2008 ₺724.824 90.763
11.01.2008 ₺284.442 28.406
12.10.2007 ₺1.511.549 175.497
18.05.2007 ₺703.552 83.859
17.02.2006 ₺125.982 13.486
21.05.2004 ₺280.105 44.068
12.11.1999 ₺51.609 27.840
05.12.1997 - -
03.01.1997 - -
12.05.1995 - -
23.04.1993 - -
18.01.1991 - -