David Strathairn

David Strathairn

Doğum Bilgisi

26 Ocak 1949

Yaş

71


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Pastoral Amerika 25 Kasım 2016
TME Films 4.096 71.278
Sessiz Çığlık 12 Şubat 2016
M3 Film 2.597 25.771
TME Films 6.176 87.653
Godzilla 16 Mayıs 2014
Warner Bros. 270.226 3.117.212
Lincoln 8 Şubat 2013
Tiglon 49.038 617.181
Bourne'un Mirası 31 Ağustos 2012
UIP 127.817 1.362.065
Davetsiz 29 Mayıs 2009
UIP 76.184 606.045
UIP 90.763 724.824
Benim Aşk Pastam 11 Ocak 2008
Pinema 28.406 284.442
Son Ültimatom 12 Ekim 2007
UIP 175.497 1.511.549
Cinayet Gecesi 18 Mayıs 2007
35 Milim 83.859 703.552
UIP 13.486 125.982
Girdap 21 Mayıs 2004
Warner Bros. 44.068 280.105
Bir Yaz Gecesi Rüyası 12 Kasım 1999
Özen Film 27.840 51.609
Los Angeles Sırları 5 Aralık 1997
Warner Bros. - -
Yılbaşı Tatili 3 Ocak 1997
Pinema - -
Vahşi Nehir 12 Mayıs 1995
UIP - -
Şifreciler 23 Nisan 1993
UIP - -