David Strathairn

David Strathairn

Doğum Tarihi

26 Ocak 1949

Yaş

72


Gelecek Filmler

Nightmare Alley Dram, Gerilim, Gizem

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

4 Şubat 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
25.11.2016 71.278 TL 4.096
12.02.2016 25.771 TL 2.597
24.04.2015 87.653 TL 6.176
16.05.2014 3.117.212 TL 270.226
08.02.2013 617.181 TL 49.038
31.08.2012 1.362.065 TL 127.817
29.05.2009 606.045 TL 76.184
14.03.2008 724.824 TL 90.763
11.01.2008 284.442 TL 28.406
12.10.2007 1.511.549 TL 175.497
18.05.2007 703.552 TL 83.859
17.02.2006 125.982 TL 13.486
21.05.2004 280.105 TL 44.068
12.11.1999 51.609 TL 27.840
05.12.1997 - -
03.01.1997 - -
12.05.1995 - -
23.04.1993 - -
18.01.1991 - -