Richard Jenkins

Richard Jenkins

Doğum Tarihi

4 Mayıs 1947

Yaş

74


Gelecek Filmler

Kabus Sokağı Dram, Gerilim, Gizem

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

4 Şubat 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
16.02.2018 ₺1.233.246 99.769
23.08.2013 ₺157.387 12.595
12.07.2013 ₺752.654 70.922
21.12.2012 ₺2.449.478 229.537
21.12.2012 ₺748.389 59.597
22.06.2012 ₺40.288 3.577
27.04.2012 ₺1.205.193 127.599
06.01.2012 ₺540.865 47.630
23.09.2011 ₺1.204.059 114.456
22.07.2011 ₺167.581 18.786
17.06.2011 ₺107.986 12.346
08.10.2010 ₺2.715.672 237.405
19.03.2010 ₺321.144 33.567
28.11.2008 ₺949.545 93.918
02.11.2007 ₺604.935 66.207
03.03.2006 ₺1.090.131 144.526
13.01.2006 ₺1.185.879 139.650
05.12.2003 ₺1.469.866 217.057
04.04.2003 ₺487.911 96.919
06.12.2002 ₺702.026 133.843
13.10.2000 ₺697.854 344.686
05.05.2000 ₺61.863 29.541
12.09.1997 ₺51.311 94.571
14.10.1994 - -
05.10.1990 - -