Richard Jenkins

Richard Jenkins

Doğum Tarihi

4 Mayıs 1947

Yaş

73


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
16.02.2018 1.233.246 TL 99.769
23.08.2013 157.387 TL 12.595
12.07.2013 752.654 TL 70.922
21.12.2012 2.449.478 TL 229.537
21.12.2012 748.389 TL 59.597
22.06.2012 40.288 TL 3.577
27.04.2012 1.205.193 TL 127.599
06.01.2012 540.865 TL 47.630
23.09.2011 1.204.059 TL 114.456
22.07.2011 167.581 TL 18.786
17.06.2011 107.986 TL 12.346
08.10.2010 2.715.672 TL 237.405
19.03.2010 321.144 TL 33.567
28.11.2008 949.545 TL 93.918
02.11.2007 604.935 TL 66.207
03.03.2006 1.090.131 TL 144.526
13.01.2006 1.185.879 TL 139.650
05.12.2003 1.469.866 TL 217.057
04.04.2003 487.911 TL 96.919
06.12.2002 702.026 TL 133.843
13.10.2000 697.854 TL 344.686
05.05.2000 61.863 TL 29.541
12.09.1997 51.311 TL 94.571
14.10.1994 - -
05.10.1990 - -