Richard Jenkins

Richard Jenkins

Doğum Bilgisi

4 Mayıs 1947

Yaş

73


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Suyun Sesi 16 Şubat 2018
TME Films 99.769 1.233.246
Geçmişin Sırları 23 Ağustos 2013
Pinema 12.595 157.387
Beyaz Saray Düştü 12 Temmuz 2013
Warner Bros. 70.922 752.654
Jack Reacher 21 Aralık 2012
UIP 229.537 2.449.478
Kibarca Öldürmek 21 Aralık 2012
Chantier 59.597 748.389
Can Yoldaşım 22 Haziran 2012
Medyavizyon 3.577 40.288
Dehşet Kapanı 27 Nisan 2012
Pinema 127.599 1.205.193
Tutku Günlükleri 6 Ocak 2012
Pinema 47.630 540.865
Arkadaştan Öte 23 Eylül 2011
Warner Bros. 114.456 1.204.059
Kanıma Gir 22 Temmuz 2011
Medyavizyon 18.786 167.581
Mutluyum, Devam Et 17 Haziran 2011
M3 Film 12.346 107.986
Ye Dua Et Sev 8 Ekim 2010
Warner Bros. 237.405 2.715.672
Sevgili John 19 Mart 2010
Pinema 33.567 321.144
Aramızda Casus Var 28 Kasım 2008
Tiglon 93.918 949.545
Krallık 2 Kasım 2007
UIP 66.207 604.935
Warner Bros. 144.526 1.090.131
Gerçek Dedikodu 13 Ocak 2006
Warner Bros. 139.650 1.185.879
Dayanılmaz Zulüm 5 Aralık 2003
UIP 217.057 1.469.866
Kor (2003) 4 Nisan 2003
UIP 96.919 487.911
Çarpışma 6 Aralık 2002
UIP 133.843 702.026
Özen Film 344.686 697.854
Aşkın Sırları 5 Mayıs 2000
UIP 29.541 61.863
Mutlak Güç 12 Eylül 1997
Özen Film 94.571 51.311
Kurt 14 Ekim 1994
Warner Bros. - -
Aşk Denizi 5 Ekim 1990
UIP - -