Ron Perlman

Ron Perlman

Doğum Tarihi

13 Nisan 1950

Yaş

72


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
04.02.2022 ₺631.741 19.267
29.09.2017 ₺9.011 691
18.11.2016 ₺7.694.538 553.027
21.08.2015 ₺117.353 10.121
14.01.2011 ₺2.599.014 251.543
10.04.2009 ₺215.395 27.296
26.09.2008 ₺816.079 93.586
03.09.2004 ₺725.318 123.140
16.01.2004 ₺964.067 162.248
23.08.2002 - -
27.04.2001 ₺468.944 179.724
21.07.2000 - -
27.03.1998 ₺107.835 156.644
29.11.1996 - -
29.04.1994 - -
28.08.1992 - -