Ron Perlman

Ron Perlman

Doğum Bilgisi

13 Nisan 1950

Yaş

70


Gelecek Filmler

Monster Hunter 3 Boyutlu, Aksiyon, Fantastik

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

23 Nisan 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Ay'ın Sırrı 29 Eylül 2017
Özen Film 691 9.011
Warner Bros. Türkiye 553.027 7.694.538
13 Günah 21 Ağustos 2015
CGV Mars D. 10.121 117.353
Cadılar Zamanı 14 Ocak 2011
Pinema 251.543 2.599.014
Yabancı (2009) 10 Nisan 2009
Özen Film 27.296 215.395
Hellboy II: Altın Ordu 26 Eylül 2008
UIP Türkiye 93.586 816.079
Hellboy [2004] 3 Eylül 2004
Warner Bros. Türkiye 123.140 725.318
Warner Bros. Türkiye 162.248 964.067
Kapıdaki Düşman 27 Nisan 2001
UIP Türkiye 179.724 468.944
Üçkağıtçılar 21 Temmuz 2000
Film Pop - -
Alien: Diriliş 27 Mart 1998
Özen Film 156.644 107.835
Kayıp Çocuklar Şehri 29 Kasım 1996
Umut Sanat - -
Dönüşüm 28 Ağustos 1992
Warner Bros. Türkiye - -