Rooney Mara

Rooney Mara

Doğum Tarihi

17 Nisan 1985

Yaş

36


Gelecek Filmler

Nightmare Alley Dram, Gerilim, Gizem

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

4 Şubat 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
03.02.2017 793.699 TL 49.372
05.02.2016 481.704 TL 30.205
11.12.2015 627.749 TL 49.364
14.02.2014 253.764 TL 21.223
06.12.2013 15.600 TL 1.029
26.04.2013 332.579 TL 27.466
13.01.2012 1.966.484 TL 178.403
23.09.2011 1.204.059 TL 114.456
22.10.2010 983.681 TL 85.076
21.05.2010 1.148.321 TL 133.120

Diğer Filmleri