Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterime giriyor

5.262 Gösterim
10 Kasım 2017 09:00
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterime giriyor

Hafta sonunda beşi yerli, ikisi yabancı olmak üzere toplam yedi yeni film gösterime giriyor.


Cüneyt Faruk Arkın'ın yönettiği Ağır Kelepçe, aynı hapishanede kalan Cüneyt ile Arkın'ın hikâyesini anlatıyor.

Birçok uyarlama filmiyle adından söz ettiren usta oyuncu ve yönetmen Kenneth Branagh, geniş oyuncu kadrosuyla bir başka klasik, Doğu Ekspresinde Cinayet'i sinemaya uyarlıyor. Branagh'ın Christie romanlarının ünlü dedektifi Hercule Poirot'ya can verdiği filmde, Penélope CruzDaisy RidleyJudi DenchJohnny DeppMichelle Pfeiffer, Josh Gad, Olivia Colman, Willem Dafoe gibi tanınmış isimler yer alıyor.

Buğra Gülsoy ve Ali Erkan Ersezer'in senaryosunu yazdığı, Elçin Sangu ve Barış Arduç'un başrollerinde yer aldığı Mutluluk Zamanı, kusursuz bir hayata sahip olan Mert ile heykeltıraş Ada'nın sürpriz bir şekilde yollarının kesişmesini konu alıyor.

Finlandiya'nın önde gelen sinemacılarından Aki Kaurismäki'nin Berlin'den Gümüş Ayı ödülüyle dönen filmi Umudun Öteki Yüzü, kız kardeşiyle Halep'ten kaçtıktan sonra yolu Helsinki'ye düşen Khaled ile burada bir restoran işleten Wickström'ün hikâyesini anlatıyor.

Şevket Çoruh ve İlker Ayrık'ın yer aldığı Yanlış Anlama, Türkiye ve Azerbaycan'dan iki ailenin beraber geçirdikleri on günü anlatıyor.

Yavuz Turgul'un yönettiği, başrolünde Şener Şen'in yer aldığı Yol Ayrımı, tüm hayatını, babasından kendisine kalan tekstil imparatorluğunu daha da büyütmeye adayan fakat geçirdiği bir kaza sonucu yaşama karşı bakış açısını değiştiren Mazhar Kozanlı'nın hikâyesini anlatıyor.

Metin Avdaç'ın yönettiği, ikinci kez vizyona girme şansını yakalayan belgesel, Türk edebiyatının önemli isimlerinden Sabahattin Ali'nin yaşam hikâyesini anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.