Michelle Pfeiffer

Michelle Pfeiffer


Gelecek Filmler

Ant-Man and the Wasp: Quantumania Aksiyon, Komedi, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

17 Şubat 2023

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
18.10.2019 4.953.500 TL 248.989
25.04.2019 44.824.606 TL 2.480.284
06.07.2018 7.135.932 TL 517.025
10.11.2017 3.411.837 TL 228.927
29.09.2017 1.129.008 TL 80.138
27.09.2013 639.892 TL 54.859
15.06.2012 1.713.004 TL 163.456
30.12.2011 681.274 TL 60.533
01.01.2010 113.449 TL 10.659
18.01.2008 205.623 TL 20.356
05.10.2007 1.034.425 TL 118.318
15.11.2002 490.099 TL 97.963
12.07.2002 - -
24.11.2000 1.099.246 TL 509.005
30.06.2000 774.741 TL 379.790
12.11.1999 51.609 TL 27.840
18.06.1999 178.704 TL 136.118
05.06.1998 25.201 TL 29.435
07.03.1997 - -
13.09.1996 44.653 TL 168.056
09.02.1996 - -
14.10.1994 - -
18.02.1994 - -
23.10.1992 - -
14.02.1992 - -
31.05.1991 - -
23.11.1990 - -
15.06.1990 - -
30.06.1989 - -

Diğer Filmleri