Michelle Pfeiffer

Michelle Pfeiffer


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
UIP 248.989 4.953.500
Avengers: Endgame 25 Nisan 2019
UIP 2.480.284 44.824.606
Ant-Man ve Wasp 6 Temmuz 2018
UIP 517.025 7.135.932
TME Films 228.927 3.411.837
anne! 29 Eylül 2017
UIP 80.138 1.129.008
UIP 54.859 639.892
Karanlık Gölgeler 15 Haziran 2012
Warner Bros. 163.456 1.713.004
Yılbaşı Gecesi 30 Aralık 2011
Warner Bros. 60.533 681.274
Aşkım 1 Ocak 2010
Tiglon 10.659 113.449
Hairspray 18 Ocak 2008
Medyavizyon 20.356 205.623
Yıldız Tozu 5 Ekim 2007
UIP 118.318 1.034.425
Beyaz Zakkum 15 Kasım 2002
Warner Bros. 97.963 490.099
Gizli Gerçek 24 Kasım 2000
Özen Film 509.005 1.099.246
İkimizin Hikayesi 30 Haziran 2000
Warner Bros. 379.790 774.741
Bir Yaz Gecesi Rüyası 12 Kasım 1999
Özen Film 27.840 51.609
Okyanus Kadar Derin 18 Haziran 1999
Warner Bros. 136.118 178.704
Aile Bağları 5 Haziran 1998
Pinema 29.435 25.201
Güzel Bir Gün 7 Mart 1997
Özen Film - -
Çok Yakın ve Çok Özel 13 Eylül 1996
Özen Film 168.056 44.653
UIP - -
Kurt 14 Ekim 1994
Warner Bros. - -
Masumiyet Yaşı 18 Şubat 1994
Warner Bros. - -
Batman Dönüyor 23 Ekim 1992
Warner Bros. - -
Frankie ve Johnny 14 Şubat 1992
UIP - -
Rus Evi 31 Mayıs 1991
Avşar Film - -
İki Erkek Bir Kadın 23 Kasım 1990
Standard Film - -
Babanın Metresi 15 Haziran 1990
Avşar Film - -
Tehlikeli İlişkiler 30 Haziran 1989
Warner Bros. - -