Judi Dench

Judi Dench

Doğum Tarihi

9 Aralık 1934

Yaş

88


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
25.03.2022 ₺175.144 4.764
10.01.2020 ₺81.772 3.651
10.11.2017 ₺3.411.837 228.927
30.09.2016 ₺3.032.102 226.905
24.04.2015 ₺87.653 6.176
09.05.2014 ₺63.812 6.725
02.11.2012 ₺7.048.125 635.649
27.04.2012 ₺138.276 12.288
02.03.2012 ₺348.649 28.160
26.02.2010 ₺666.142 54.854
07.11.2008 ₺2.909.396 304.611
17.11.2006 ₺2.198.276 255.734
13.08.2004 ₺1.004.378 160.467
17.01.2003 ₺2.059.814 429.950
10.05.2002 - -
15.03.2002 ₺215.168 47.753
16.03.2001 ₺724.102 237.478
14.01.2000 ₺774.099 395.667
05.03.1999 ₺540.900 424.402
06.03.1998 ₺6.468 6.366
26.12.1997 - -
30.05.1997 ₺12.791 28.996
10.05.1996 - -
15.12.1995 - -
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.