Judi Dench

Judi Dench

Doğum Tarihi

9 Aralık 1934

Yaş

86


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
10.01.2020 81.772 TL 3.651
10.11.2017 3.411.837 TL 228.927
30.09.2016 3.032.102 TL 226.905
24.04.2015 87.653 TL 6.176
09.05.2014 63.812 TL 6.725
02.11.2012 7.048.125 TL 635.649
27.04.2012 138.276 TL 12.288
02.03.2012 348.649 TL 28.160
26.02.2010 666.142 TL 54.854
07.11.2008 2.909.396 TL 304.611
17.11.2006 2.198.276 TL 255.734
13.08.2004 1.004.378 TL 160.467
17.01.2003 2.059.814 TL 429.950
10.05.2002 - -
15.03.2002 215.168 TL 47.753
16.03.2001 724.102 TL 237.478
14.01.2000 774.099 TL 395.667
05.03.1999 540.900 TL 424.402
06.03.1998 6.468 TL 6.366
26.12.1997 - -
30.05.1997 12.791 TL 28.996
10.05.1996 - -
15.12.1995 - -