Temmuz ayında vizyona girecek, kaçırılmaması gereken 6 film!

5.048 Gösterim
28 Haziran 2016 15:24
Temmuz ayında vizyona girecek, kaçırılmaması gereken 6 film!

Warcraft, Sihirbazlar Çetesi 2 (Now You See Me 2), Korku Seansı 2 (The Conjuring 2), Senden Önce Ben (Me Before You) ve Zootropolis: Hayvanlar Şehri (Zootopia) gibi filmlerin vizyona girdiği Haziran ayını geride bırakmak üzereyiz. Önümüzdeki ay ise büyük hayran kitlelerine sahip serilerin yeni filmlerinden usta yönetmenlerin en taze yapıtlarına, pek çok önemli film vizyona giriyor. Gelin, Temmuz ayında vizyona girecek filmler arasından belirlediğimiz kaçırılmaması gereken 6 filme göz atalım.


Arınma Gecesi: Seçim Yılı (The Purge: Election Year)

Vizyon Tarihi: 1 Temmuz 2016

 

James DeMonaco'nun yönettiği, korku/gerilim türüne hikâye açısından yeni bir soluk getirmeye çalışan The Purge serisinin yeni filmi Arınma Gecesi: Seçim Yılı Temmuz ayının ilk gününde vizyonda olacak. İlk filmiyle vasat bir başlangıç yapsa da ikinci film Arınma Gecesi: Anarşi ile hayranlarını memnun eden serinin yeni filminin yönetmen koltuğunda yine DeMonaco oturuyor.

The BFG

Vizyon Tarihi: 1 Temmuz 2016

 

Usta yönetmen Steven Spielberg'in E.T. günlerine geri döndüğü, dünya prömiyerini geçtiğimiz Cannes Film Festivali'nde yapan The BFG 1 Temmuz'da vizyonda! İnsanları yemekten vazgeçen bir devin, Sophie adındaki genç bir kızla birlikte yaşadığı maceraları anlatan filmde Mark Rylance, Rebecca Hall ve Bill Hader gibi isimler yer alıyor.

Buz Devri 5: Büyük Çarpışma (Ice Age: Collision Course)

Vizyon Tarihi: 15 Temmuz 2016

 

Ülkemizde oldukça sevilen ve her filmiyle hayran sayısını arttırmayı başaran Buz Devri serisinin beşinci filmi Buz Devri 5: Büyük Çarpışma Temmuz ayının ortasında gösterime girecek. Sid, Manny ve Diego gibi serinin kahramanlarının bir başka macerasını izleyeceğimiz animasyonun seslendirme kadrosunda önceki filmlerde olduğu gibi Ali Poyrazoğlu, Yekta Kopan ve Haluk Bilginer gibi usta isimler yer alıyor.

Ghostbusters: Hayalet Avcıları

Vizyon Tarihi: 29 Temmuz 2016

 

80'lerin en çok sevilen serilerinden biri olan Ghostbusters'ın ilk filminden tam 30 yıl sonra çekilen yeniden çevrim Ghostbusters: Hayalet Avcıları, yeni oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Leslie Jones, Kate McKinnon ve Chris Hemsworth gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı, Paul Feig'ın yönetmen koltuğunda oturduğu film, yeni hayalet avcılarının maceralarını anlatacak. Orijinal serinin yıldızlarından Bill Murray ve Dan Aykroyd'un da filmde yer alacağını belirtelim.

Jason Bourne

Vizyon Tarihi: 29 Temmuz 2016

 

Matt Damon, kariyerinin zirve noktalarından biri olan Jason Bourne karakterine geri dönüyor. Matt Damon ile birlikte Bourne serisinin demirbaşlarından olan yönetmen Paul Greengrass'in de seriye geri döndüğü film Jason Bourne, ünlü ajanın Edward Snowden sonrası karanlık dönemdeki mücadelesini anlatacak.

Tarzan Efsanesi (The Legend of Tarzan)

Vizyon Tarihi: 8 Temmuz 2016

 

Harry Potter filmlerinden tanıdığımız İngiliz yönetmen David Yates'in yönetmen koltuğunda oturduğu, Alexander Skarsgard, Samuel L. Jackson ve Margot Robbie ünlü oyuncuların başrolünde yer aldığı Tarzan Efsanesi 8 Temmuz'da gösterime giriyor. Film, Tarzan'ın daha önceden pek çok kez ele alınan hikâyesini farklı bir şekilde ele almaya çalışacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.