Melissa McCarthy

Melissa McCarthy

Doğum Bilgisi

26 Ağustos 1970

Yaş

50


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Edepsiz Kuklalar 24 Ağustos 2018
Pinema 4.885 72.570
Warner Bros. Türkiye 97.990 1.332.310
Ajan 12 Haziran 2015
TME Films 181.708 2.123.603
CGV Mars D. 9.524 156.479
Ateşli Aynasızlar 9 Ağustos 2013
Tiglon 33.443 341.140
Warner Bros. Türkiye 421.424 4.377.506
Kimlik Hırsızı 10 Mayıs 2013
UIP Türkiye 12.203 143.013
Nedimeler 2 Eylül 2011
UIP Türkiye 16.640 180.591
Başımıza Gelenler 17 Aralık 2010
Warner Bros. Türkiye 84.805 919.779
B Planı (2010) 16 Temmuz 2010
Warner Bros. Türkiye 54.976 523.565
New Films - -
Beyaz Zakkum 15 Kasım 2002
Warner Bros. Türkiye 97.963 490.099
Charlie'nin Melekleri 24 Kasım 2000
Warner Bros. Türkiye 490.997 1.090.260