Steven Spielberg

Steven Spielberg


Gelecek Filmler

West Side Story Dram, Müzikal, Suç

Dağıtımcı

UIP

Vizyon Tarihi

18 Aralık 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Warner Bros. 181.482 2.977.183
The Post 12 Ocak 2018
Pinema 68.780 1.185.780
The BFG 30 Haziran 2016
Pinema 134.808 1.602.525
Casuslar Köprüsü 27 Kasım 2015
TME Films 189.719 2.605.258
Lincoln 8 Şubat 2013
Tiglon 49.038 617.181
Savaş Atı 3 Şubat 2012
UIP 46.964 534.850
TenTen'in Maceraları 4 Kasım 2011
Warner Bros. 255.592 3.115.640
UIP 331.770 2.685.294
Münih 27 Ocak 2006
UIP 229.233 1.846.426
Dünyalar Savaşı 1 Temmuz 2005
UIP 643.009 4.380.710
Terminal (2004) 10 Eylül 2004
UIP 282.530 1.913.498
Sıkıysa Yakala 31 Ocak 2003
UIP 606.286 2.990.233
Azınlık Raporu 27 Eylül 2002
Özen Film 537.362 2.279.597
E.T. 7 Haziran 2002
UIP 39.361 147.017
Yapay Zeka 5 Ekim 2001
Warner Bros. 315.940 1.025.176
Er Ryan'ı Kurtarmak 11 Eylül 1998
UIP 711.884 734.230
Amistad 27 Şubat 1998
UIP 201.098 135.496
UIP 319.280 158.555
Schindler'in Listesi 4 Mart 1994
UIP - -
Jurassic Park 17 Eylül 1993
UIP - -
Hook 1 Mayıs 1992
Warner Bros. - -
Güneş İmparatorluğu 2 Kasım 1990
Warner Bros. - -
Daima 28 Eylül 1990
UIP - -
UIP - -