Bill Murray

Bill Murray

Doğum Tarihi

21 Eylül 1950

Yaş

70


Gelecek Filmler

Hayalet Avcıları: Öteki Dünya Aksiyon, Fantastik, Komedi

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

12 Kasım 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
29.07.2016 1.332.310 TL 97.990
23.01.2015 156.479 TL 9.524
11.04.2014 1.296.523 TL 88.965
21.03.2014 1.229.374 TL 100.118
31.05.2013 13.951 TL 1.435
25.05.2012 177.728 TL 15.184
21.01.2011 92.525 TL 8.299
24.10.2008 488.256 TL 58.495
29.08.2008 951.447 TL 110.187
07.07.2006 279.147 TL 33.652
11.03.2005 58.923 TL 7.362
04.06.2004 360.294 TL 50.807
22.03.2002 262.180 TL 54.313
24.11.2000 1.090.260 TL 490.997
13.08.1999 22.247 TL 13.068
19.06.1998 100.216 TL 128.906
18.04.1997 - -
17.01.1997 - -
06.12.1996 - -
09.06.1995 - -
31.12.1993 - -
10.09.1993 - -
22.11.1991 - -
19.01.1990 - -