Dan Aykroyd

Dan Aykroyd

Doğum Bilgisi

1 Temmuz 1952

Yaş

68


Gelecek Filmler

Hayalet Avcıları Öteki Dünya Aksiyon, Fantastik, Komedi

Dağıtımcı

Warner Bros.

Vizyon Tarihi

5 Mart 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Warner Bros. 97.990 1.332.310
Pixels 21 Ağustos 2015
Warner Bros. 139.982 1.811.551
Damadı Öpebilirsin 7 Eylül 2007
UIP 125.306 1.047.320
50 İlk Öpücük 30 Nisan 2004
Warner Bros. 148.142 943.486
Dönüm Noktası (2002) 24 Mayıs 2002
Özen Film 32.755 109.877
Evrim (2001) 20 Temmuz 2001
Warner Bros. 136.812 336.386
Pearl Harbor 8 Haziran 2001
UIP 661.075 1.754.324
Cazcı Kardeşler 2000 19 Haziran 1998
UIP 83.835 69.722
Feeling Minnesota 25 Temmuz 1997
Umut Sanat - -
Çavuş Bilko 5 Temmuz 1996
UIP - -
Kız Arkadaşım 2 24 Haziran 1994
Warner Bros. - -
Sivri Kafalar 1 Nisan 1994
Özen Film - -
Chaplin 21 Ocak 1994
Özen Film - -
Şifreciler 23 Nisan 1993
UIP - -
Kız Arkadaşım 28 Şubat 1992
Warner Bros. - -
Avşar Film - -
Hayalet Avcıları 2 19 Ocak 1990
Warner Bros. - -