Tamirhane filmi bu hafta sonu vizyona giriyor

3.740 Gösterim
7 Kasım 2022 15:30
Tamirhane filmi bu hafta sonu vizyona giriyor

Nejat İşler, Rıza Kocaoğlu, Merve Dizdar, Bülent Şakrak gibi isimlerin yer aldığı Tamirhane filmi, 11 Kasım'dan itibaren sinemalarda izleyiciyle buluşuyor.


Başarılı oyuncu Erkan Kolçak Köstendil'in ilk uzun metraj yönetmenlik deneyimi olan Tamirhane filmi, sinema salonlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Nejat İşler, Merve Dizdar, Rıza Kocaoğlu ve Bülent Şakrak gibi isimlerin başrolünde yer aldığı, Şakrak'ın senaryosuna imza attığı film, 11 Kasım'da vizyona giriyor.

 

Oyuncu kadrosunda ayrıca Ali Seçkiner Alıcı, Gökhan Kıraç, Engin Hepileri, Yaren Alaca ve Erkan Can gibi ünlü isimlerin yer aldığı filmin konusu ve fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

 

Yetiştirme yurdunda büyüyen iki kader kardeşi Yılmaz ve Müjdat’a yine kendileri gibi büyüyen manevi babaları Erkan ve Bülent’ten boya ve kaporta dükkanı miras kalır. Bir huysuz ihtiyarın arabasını iki sokak öteye bırakmak için çıktıkları yol, gece yarısı arabaya düz kontakt yapılırken onları gören ihtiyarın kalbinin dayanamaması ile hiç bilmedikleri bir yere çıkar. Olaylar, Yılmaz ve Müjdat’ın ihtiyarın cesedini yakıt tankına koymalarını gerektiren bir noktaya gelir. Dükkanda araba boyamaya devam eden ikili, cesedin bulunduğu yakıt tankından alınan tinerle boyadıkları arabaların muhteşem gözükmeye başladığını fark ederler. İki sokak ötesi çok ilginç bir yere çıkmıştır.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.