Nejat İşler

Nejat İşler

Doğum Tarihi

28 Şubat 1972

Yaş

49


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
16.03.2018 7.282.619 TL 570.373
22.12.2017 759.781 TL 59.345
03.03.2017 6.391.158 TL 504.765
21.10.2016 15.542.286 TL 1.373.260
13.06.2014 3.577.811 TL 304.782
25.03.2011 4.558.350 TL 485.580
23.04.2010 380.331 TL 46.145
22.01.2010 6.716.187 TL 750.913
25.09.2009 110.259 TL 14.189
09.11.2007 278.360 TL 34.950
02.02.2007 1.681.728 TL 236.648
29.09.2006 183.948 TL 26.130
10.02.2006 73.820 TL 14.823
11.03.2005 1.216.246 TL 192.940
19.03.2004 462.344 TL 80.122
11.02.2000 219.281 TL 125.664