Nejat İşler

Nejat İşler

Doğum Tarihi

28 Şubat 1972

Yaş

50


Kişi Biyografisi

1972 İstanbul doğumlu olan Nejat İşler, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden 1995 yılında mezun oldu. 1994 yılında rol aldığı ilk televizyon dizisi olan Gurur'dan sonra, Deli Yürek, Şehnaz Tango, Gülbeyaz, Aliye, Keşanlı Ali Destanı dizilerinde rol aldı. 1999'da ilk sinema filmi Eylül Fırtınası'nda rol aldıktan sonra Mustafa Hakkında Her Şey, Anlat İstanbul filmleri ile sinema oyunculuğuna devam etti. 2008 yılında rol aldığı Yumurta ile 40. SİYAD Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu ve 13. Türkiye Almanya Film Festivali En İyi Erkek Oyuncu Ödüllerini aldı. Nejat İşler aynı zamanda "Gerçek Hesap Bu" ve "Ben Hep Senin Yanındayım" isimli iki kitap yazdı.


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
11.11.2022 ₺3.415.004 59.679
16.03.2018 ₺7.282.619 570.373
22.12.2017 ₺759.781 59.345
03.03.2017 ₺6.391.158 504.765
21.10.2016 ₺15.542.286 1.373.260
13.06.2014 ₺3.577.811 304.782
25.03.2011 ₺4.558.350 485.580
23.04.2010 ₺380.331 46.145
22.01.2010 ₺6.716.187 750.913
25.09.2009 ₺110.259 14.189
09.11.2007 ₺278.360 34.950
02.02.2007 ₺1.681.728 236.648
29.09.2006 ₺183.948 26.130
10.02.2006 ₺73.820 14.823
11.03.2005 ₺1.216.246 192.940
19.03.2004 ₺462.344 80.122
11.02.2000 ₺219.281 125.664