Ryan Reynolds'lı The Adam Project'ten ilk görseller yayınlandı

2.003 Gösterim
30 Kasım 2020 12:30
Ryan Reynolds'lı The Adam Project'ten ilk görseller yayınlandı

Ryan Reynolds'ın, 13 yaşındaki hâlinden yardım almak için zamanda yolculuk yapan bir adama hayat verdiği The Adam Project'ten ilk görseller yayınlandı.


Geçen haftalarda oyuncu kadrosu netleşen ve çekimlerine start verilen Netflix filmi The Adam Project'ten ilk görseller, filmin başrolü Ryan Reynolds'ın kendisinden geldi. Yaptığı sosyal medya paylaşımında çekimlerin ilk haftasının geride kaldığını belirten Reynolds, setten iki görsel de paylaştı.

Yönetmenliğinin yanı sıra Stranger Things, Arrival gibi başarılı dizi ve filmlerdeki yapımcı kimliğiyle de tanınan Shawn Levy'nin, çekimleri tamamlanan fakat pandemi sebebiyle vizyonu ertelenen Free Guy filminde birlikte çalıştığı Ryan Reynolds ile yeniden bir araya geldiği The Adam Project, kendi 13 yaşındaki hâlinden yardım almak için zamanda yolculuk etmek zorunda kalan bir adamın hikâyesini anlatıyor. Gelecek yıl Netflix'te yayınlanması beklenen filmin oyuncu kadrosunda Jennifer Garner, Zoe Saldana, Mark Ruffalo, Catherine Keener, Alex Mallari Jr. gibi isimler yer alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.