Shawn Levy

Doğum Tarihi

23 Temmuz 1968

Yaş

55


Gelecek Filmler

Deadpool & Wolverine 3 Boyutlu, Aksiyon, Bilim-Kurgu, IMAX, Komedi

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

24 Temmuz 2024

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
13.08.2021 ₺3.769.311 147.837
02.01.2015 ₺1.392.252 115.632
07.10.2011 ₺1.141.755 122.736
21.05.2010 ₺725.621 78.342
22.05.2009 ₺1.142.002 154.705
29.12.2006 ₺771.157 95.396
24.03.2006 ₺1.183.665 174.280
12.03.2004 ₺314.695 56.046
30.05.2003 ₺492.008 96.936
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.