Rooney Mara ve Joaquin Phoenix, Lynne Ramsay'nin yeni filminin başrolünde yer alacak.

1.990 Gösterim
21 Haziran 2021 16:50
Rooney Mara ve Joaquin Phoenix, Lynne Ramsay'nin yeni filminin başrolünde yer alacak.

Usta sinemacı Lynne Ramsay'nin gelecek projelerinden Polaris'in başrollerinde, sinemacıyla daha önce You Were Never Really Here'da birlikte çalışan Joaquin Phoenix ile ünlü oyuncu Rooney Mara yer alacak.


Güzide sinemacı Lynne Ramsay'nin yeni projeleri birer birer belli oluyor. Geçtiğimiz yılın sonuna doğru yönetmenin Stephen King'in The Girl Who Loved Tom Gordon kitabını sinemaya uyarlayacağı açıklanırken, katıldığı Valencia Film Festivali kapsamında El Espanyol'a konuşan ünlü sinemacı, yeni projelerinden Polaris'in başrollerinde Joaquin Phoenix ile Rooney Mara'nın yer alacağını belirtti.

 

Ramsay'nin, son uzun metraj filmi You Were Never Really Here'da birlikte çalıştığı ve "bugüne kadar tanıştığım en iyi aktör" olarak nitelediği Joaquin Phoenix ile yeniden işbirliğine gideceği filme dair detaylar ise henüz belli değil. Yine aynı haberde, Ramsay'nin Margaret Atwood'un kısa hikâyesi Stone Mattress'ı da sinemaya uyarlayacağı belirtiliyor.

 

Rooney Mara, yakın zamanda Guillermo del Toro'nun yeni filmi Nightmare Alley ve Sarah Polley'nin geniş kadrosuyla dikkat çeken yeni filmi Women Talking ile seyircinin karşısına çıkacak. Joker ile birlikte Oscar'a uzanan ve Rooney Mara'nın partneri olan Joaquin Phoenix ise, önümüzdeki dönemde Mike Mills'in C'mon C'mon filmi, Ridley Scott'ın Napoleon Bonaparte biyografisi Kitbag ve Ari Aster'in yeni filmi Disappointment Blvd.'da yer alacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.