Lynne Ramsay, Stephen King'in The Girl Who Loved Tom Gordon kitabının sinema uyarlamasını yönetecek

1.373 Gösterim
17 Kasım 2020 15:00
Lynne Ramsay, Stephen King'in The Girl Who Loved Tom Gordon kitabının sinema uyarlamasını yönetecek

Ratcatcher, We Need to Talk About Kevin, You Were Never Really Here gibi filmlere imza atan usta sinemacı Lynne Ramsay, Stephen King'in The Girl Who Loved Tom Gordon kitabından uyarlanacak filmi yönetecek.


2017 yılında Cannes'da Senaryo ödülüne layık görülen ve yılın en iyi filmleri arasında gösterilen You Were Never Really Here'dan beri yalnızca Miu Miu Women's Tales kapsamında kısa belgesel Brigitte'i yöneten usta sinemacı Lynne Ramsay, yeni filminin hazırlıklarına başladı.

THR'ın haberine göre, ünlü yazar Stephen King'in 1999 yılında yayımlanan The Girl Who Loved Tom Gordon kitabının sinema uyarlamasının yönetmenliğini üstlenecek olan Ramsay, filmin senaryosunu I'm Not Okay With This dizisinin yaratıcılarından Christy Hall ile birlikte kaleme aldı.

 

The Girl Who Loved Tom Gordon, annesi ve erkek kardeşiyle birlikte çıktığı doğa yürüyüşü sırasında ormanda kaybolan genç kız Trisha'nın, geri dönmeye çalışırken giderek medeniyetten uzaklaşmasını ve bu süreçte hem açlık ile susuzluğun getirdiği halüsinasyonlar hem de kendisini takip ettiğini düşündüğü bir varlıkla mücadelesini anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.