Sarah Polley'nin yeni filmi Women Talking'e zengin oyuncu kadrosu!

1.885 Gösterim
17 Haziran 2021 14:57
Sarah Polley'nin yeni filmi Women Talking'e zengin oyuncu kadrosu!

Sarah Polley'nin, Miriam Toews imzalı aynı isimli çok satan kitaptan uyarladığı Women Talking'in oyuncu kadrosu genişliyor. Daha önce usta oyuncu Frances McDormand'ın başrolünde yer alacağı açıklanan yapıma Rooney Mara, Claire Foy, Jessie Buckley, Ben Whishaw gibi isimler eklendi.


Oyunculuk kariyerinden sonra Away From Her, Take This Waltz ve Stories We Tell gibi yapımlarla yönetmen olarak da adından söz ettiren Sarah Polley'nin, 2018'in en beğenilen kitaplarından biri olan Miriam Toews imzalı Women Talking adlı romandan uyarladığı filmin oyuncu kadrosu zenginleşmeye devam ediyor. Geçen yılın son günlerinde, başrolünde usta oyuncu Frances McDormand'ın yer alacağı açıklanan filmin kadrosuna Rooney Mara, Claire Foy, Jessie Buckley, Ben Whishaw, Judith Ivey, Sheila McCarthy, Michelle McLeod gibi isimler dahil oldu.

 

2018 yılında çok satanlar listesinde yer alan ve New York Times, NPR gibi birçok yayının yılın en iyi kitapları listelerinde kendine yer bulan Miriam Toews imzalı Women Talking, Bolivya'da izole dinî bir kolonide yaşayan kadınların, komünde yer alan erkeklerin dini kisveler altında cinsel saldırılarda bulunması sonrası kolonideki hayatı sorgulamaya başlamalarını konu ediniyor.

 

MGM'in bünyesinde yer alan Orion Pictures'ın yanı sıra Brad Pitt'in ortağı olduğu Plan B ve Frances McDormand'ın sahibi olduğu Hear/Say Productions, filmin yapımcılığını üstleniyor. Filmin çekim takvimi ise henüz açıklanmadı.

 

Kaynak: Deadline

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.