Stephen King

Stephen King

Doğum Bilgisi

21 Eylül 1947

Yaş

73


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Frekans 8 Temmuz 2016
CGV Mars D. 30.336 347.284
Carrie: Günah Tohumu 8 Kasım 2013
Warner Bros. Türkiye 79.496 846.816
Öldüren Sis 29 Şubat 2008
UIP Türkiye 101.362 796.182
Düş Kapanı 18 Nisan 2003
Warner Bros. Türkiye 160.041 812.191
Gizemli Yabancı 8 Şubat 2002
Warner Bros. Türkiye 157.950 611.997
Yeşil Yol 17 Mart 2000
Warner Bros. Türkiye 625.227 1.193.376
Hayvan Mezarlığı 16 Şubat 1990
UIP Türkiye - -