Rian Johnson'ın kadrosuyla dikkat çeken yeni filmi Knives Out'tan ilk fragman yayınlandı

2.290 Gösterim
3 Temmuz 2019 10:39
Rian Johnson'ın kadrosuyla dikkat çeken yeni filmi Knives Out'tan ilk fragman yayınlandı

Jamie Lee Curtis'ten Daniel Craig, Christopher Plummer, Toni Collette ve Chris Evans'a kadar birçok yıldız ismin kadrosunda yer aldığı Rian Johnson'ın merakla beklenen yeni filmi Knives Out'tan ilk fragman yayınlandı.


Klasik polisiye stilinin günümüze uyarlanmış bir hali olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan Knives Out, oldukça sıradışı ve hırçın bir ailenin başındaki kişinin ölümünün ardından yetkili dedektiflerin başta aile üyeleri olmak üzere herkesi sorguya alarak bu ölümü aydınlatmaya çalışmasını konu ediniyor. Daniel Craig ve Lakeith Stanfield'ın görev başındaki dedektiflere hayat vereceği filmin kadrosunda Christopher Plummer, Jamie Lee Curtis, Chris Evans, Toni Collette, Michael Shannon, Ana de Armas ve Katherine Langford gibi isimler yer alıyor.

 

Johnson'ın yönetmenliğinin yanı sıra senaryosunu da üstlendiği filmin yapımcı koltuğunda Rian Johnson'la artık bir ikiliye dönüşmüş olan Ram Bergman oturuyor. 27 Kasım 2019 tarihinde ABD'de vizyona girecek olan filmden yayınlanan ilk fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.