Daniel Craig

Daniel Craig

Doğum Tarihi

2 Mart 1968

Yaş

54


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
01.10.2021 ₺6.810.090 241.243
10.01.2020 ₺1.198.199 56.987
12.10.2018 ₺69.615 5.053
25.08.2017 ₺520.540 40.175
06.11.2015 ₺8.231.360 614.444
02.11.2012 ₺7.048.125 635.649
13.01.2012 ₺1.966.484 178.403
30.09.2011 ₺717.490 73.773
16.09.2011 ₺867.262 93.571
07.11.2008 ₺2.909.396 304.611
07.12.2007 ₺3.576.536 443.229
19.10.2007 ₺797.678 87.914
17.11.2006 ₺2.198.276 255.734
27.01.2006 ₺1.846.426 229.233
29.07.2005 ₺79.688 9.847
22.04.2005 ₺43.771 6.936
06.08.2004 ₺100.289 13.769
08.11.2002 ₺1.275.642 278.678
21.09.2001 ₺993.177 314.321
01.12.1995 - -