Daniel Craig

Daniel Craig

Doğum Tarihi

2 Mart 1968

Yaş

53


Gelecek Filmler

Ölmek İçin Zaman Yok Aksiyon, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

1 Ekim 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
10.01.2020 1.198.199 TL 56.987
12.10.2018 69.615 TL 5.053
25.08.2017 520.540 TL 40.175
06.11.2015 8.231.360 TL 614.444
02.11.2012 7.048.125 TL 635.649
13.01.2012 1.966.484 TL 178.403
30.09.2011 717.490 TL 73.773
16.09.2011 867.262 TL 93.571
07.11.2008 2.909.396 TL 304.611
07.12.2007 3.576.536 TL 443.229
19.10.2007 797.678 TL 87.914
17.11.2006 2.198.276 TL 255.734
27.01.2006 1.846.426 TL 229.233
29.07.2005 79.688 TL 9.847
22.04.2005 43.771 TL 6.936
06.08.2004 100.289 TL 13.769
08.11.2002 1.275.642 TL 278.678
21.09.2001 993.177 TL 314.321
01.12.1995 - -