Christopher Plummer

Christopher Plummer

Doğum Tarihi

13 Aralık 1929

Ölüm Tarihi

5 Şubat 2021 (Yaş 91)


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
10.01.2020 1.198.199 TL 56.987
23.02.2018 220.642 TL 13.319
14.07.2017 47.141 TL 3.221
22.07.2016 75.989 TL 5.303
27.03.2015 301.248 TL 19.215
13.01.2012 1.966.484 TL 178.403
13.05.2011 889.611 TL 94.485
07.05.2010 305.477 TL 31.754
04.08.2006 1.653.576 TL 213.146
28.04.2006 1.010.043 TL 125.085
17.03.2006 738.169 TL 93.206
24.02.2006 1.101.701 TL 145.473
07.10.2005 352.743 TL 43.675
24.12.2004 2.475.907 TL 353.350
26.11.2004 2.730.502 TL 336.096
02.01.2004 561.582 TL 88.617
08.03.2002 3.798.175 TL 979.820
16.02.2001 239.068 TL 103.661
03.03.2000 340.696 TL 150.815
13.10.1995 - -
14.10.1994 - -

Diğer Filmleri