Christopher Plummer

Christopher Plummer


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Bıçaklar Çekildi 10 Ocak 2020
CGV Mars D. 56.987 1.198.199
Pinema 13.319 220.642
İstisna 14 Temmuz 2017
Chantier 3.221 47.141
Hatırla 22 Temmuz 2016
M3 Film 5.303 75.989
Danny Collins 27 Mart 2015
Pinema 19.215 301.248
Warner Bros. Türkiye 178.403 1.966.484
Kutsal Savaşçı 13 Mayıs 2011
Warner Bros. Türkiye 94.485 889.611
Aşkın Son Mevsimi 7 Mayıs 2010
Tiglon 31.754 305.477
Göl Evi 4 Ağustos 2006
Warner Bros. Türkiye 213.146 1.653.576
İçerideki Adam 28 Nisan 2006
UIP Türkiye 125.085 1.010.043
Syriana 17 Mart 2006
Warner Bros. Türkiye 93.206 738.169
Warner Bros. Türkiye 145.473 1.101.701
Aşkla Randevu 7 Ekim 2005
Warner Bros. Türkiye 43.675 352.743
Büyük Hazine 24 Aralık 2004
UIP Türkiye 353.350 2.475.907
Büyük İskender 26 Kasım 2004
Pinema 336.096 2.730.502
Kabus (2004) 2 Ocak 2004
UIP Türkiye 88.617 561.582
Akıl Oyunları 8 Mart 2002
UIP Türkiye 979.820 3.798.175
Dracula 2000 16 Şubat 2001
UIP Türkiye 103.661 239.068
Köstebek (2000) 3 Mart 2000
UIP Türkiye 150.815 340.696
Dolores 13 Ekim 1995
Özen Film - -
Kurt 14 Ekim 1994
Warner Bros. Türkiye - -