Christopher Plummer

Christopher Plummer

Doğum Tarihi

13 Aralık 1929

Ölüm Tarihi

5 Şubat 2021 (Yaş 91)


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
10.01.2020 ₺1.198.199 56.987
23.02.2018 ₺220.642 13.319
14.07.2017 ₺47.141 3.221
22.07.2016 ₺75.989 5.303
27.03.2015 ₺301.248 19.215
13.01.2012 ₺1.966.484 178.403
13.05.2011 ₺889.611 94.485
07.05.2010 ₺305.477 31.754
04.08.2006 ₺1.653.576 213.146
28.04.2006 ₺1.010.043 125.085
17.03.2006 ₺738.169 93.206
24.02.2006 ₺1.101.701 145.473
07.10.2005 ₺352.743 43.675
24.12.2004 ₺2.475.907 353.350
26.11.2004 ₺2.730.502 336.096
02.01.2004 ₺561.582 88.617
08.03.2002 ₺3.798.175 979.820
16.02.2001 ₺239.068 103.661
03.03.2000 ₺340.696 150.815
13.10.1995 - -
14.10.1994 - -

Diğer Filmleri