Jamie Lee Curtis

Jamie Lee Curtis


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

15 Ekim 2021

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

14 Ekim 2022

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
10.01.2020 1.198.199 TL 56.987
26.10.2018 1.286.718 TL 91.402
26.11.2010 110.667 TL 9.527
24.04.2009 235.981 TL 26.923
26.03.2004 101.844 TL 15.577
25.10.2002 498.711 TL 123.754
30.11.2001 368.542 TL 92.495
30.07.1999 133.644 TL 94.913
04.12.1998 86.042 TL 78.259
28.03.1997 - -
28.10.1994 - -
24.06.1994 - -
12.03.1993 - -
28.02.1992 - -
21.12.1990 - -
08.12.1989 - -