Merakla beklenen Çiçero ve Türkish'i Dondurma filmlerinin vizyon tarihleri belli oldu

10.549 Gösterim
22 Kasım 2018 16:22
Merakla beklenen Çiçero ve Türkish'i Dondurma filmlerinin vizyon tarihleri belli oldu

Ayla ve Müslüm filmlerinin yapımcısı Dijital Sanatlar'ın yeni sezonda merakla beklenen filmleri Çiçero ve Türkish'i Dondurma'nın vizyon tarihleri netleşti.


Ayla ve Müslüm'ün gişe başarılarıyla gündemde olan Mustafa Uslu ve Dijital Sanatlar'ın yeni sezondaki diğer iddialı filmlerinden olan Çiçero ve Türkish'i Dondurma'nın seyirciyle buluşacağı tarihler belli oldu.

Serdar Akar'ın yönetip Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünde yer aldığı ve 2. Dünya Savaşı sırasında Çiçero kod adıyla bilinen casus Elyesa Bazna'nın hikâyesini konu edinen Çiçero, 11 Ocak 2019 tarihinden itibaren seyirciyle buluşacak. Ayla'nın yönetmeni Can Ulkay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, oyuncu kadrosunda Ali Atay, Erkan Kolçak Köstendil ile Şebnem Bozoklu gibi isimlerin yer aldığı ve Çanakkale Savaşı patlak verdiğinde milli mücadeleye hayatlarını sürdürdükleri Avustralya'da katkı vermeye çalışan iki arkadaşın hikâyesini anlatan Türkish'i Dondurma ise, 08 Mart 2019 tarihinde gösterime girecek. Uslu'nun bir başka biyografi filmi, Naim Süleymanoğlu'nun hayatını konu edinen Türk Herkül'ün ise Kasım 2019'da gösterimde olması bekleniyor.

 

Çiçero'dan daha önce yayınlanan fragmana buradan erişebilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.