Serdar Akar

Serdar Akar


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Acı Kiraz 28 Şubat 2020
CGV Mars D. 15.288 265.846
Çiçero 18 Ocak 2019
CGV Mars D. 936.601 11.018.797
Kurtlar Vadisi Vatan 29 Eylül 2017
CGV Mars D. 634.898 7.373.649
Tiglon 404.100 4.277.647
Özen Film 528.421 5.069.982
Gecenin Kanatları 11 Aralık 2009
Pinema 341.382 2.865.500
Barda 2 Şubat 2007
KenDa 236.648 1.681.728
Kurtlar Vadisi: Irak 3 Şubat 2006
KenDa 4.256.567 27.434.893
Maruf 26 Ekim 2001
Özen Film 13.005 33.490
Warner Bros. Türkiye 142.451 310.342
Gemide 4 Aralık 1998
Özen Film 16.661 17.485