Serdar Akar ve Erdal Beşikçioğlu'nun yeniden bir araya geldiği casusluk filmi Çiçero'dan fragman yayınlandı

9.262 Gösterim
29 Mart 2018 19:00
Serdar Akar ve Erdal Beşikçioğlu'nun yeniden bir araya geldiği casusluk filmi Çiçero'dan fragman yayınlandı

Serdar Akar'ın yönetmenliğini üstlendiği, 2. Dünya Savaşı sırasında Çiçero Operasyonu olarak bilinen casusluk olayını konu edinen Çiçero'nun fragmanı yayınlandı.


5,5 milyon seyirci tarafından izlenen Ayla ile bu yıl içerisinde seyirciyle buluşacak olan Müslüm Gürses biyografi filmi Müslüm'ün yapımcısı Mustafa Uslu'nun yapımcılığını üstlendiği Çiçero'dan fragman yayınlandı. Son olarak Behzat Ç. yapımları ve 46 dizisinde birlikte çalışan yönetmen Serdar Akar ile ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun yeniden bir araya geldiği film, 2. Dünya Savaşı sırasında Çiçero kod adıyla bilinen casus Elyesa Bazna'nın hikâyesini konu ediniyor.

 

1952 yılında Joseph L. Mankiewicz'in yönettiği 5 Fingers filminde de konu edilen, İngiltere Büyükelçisinin özel uşağı olarak çalıştığı 2. Dünya Savaşı döneminde Britanya saflarına ait özel dosyaları Almanlara veren, yıllar sonra MİT için de istihbarat çalışmaları yaptığı ortaya Elyesa Bazna'nın hikâyesini anlatan filmin senaryosunu ise Ali Can Yaraş kaleme aldı. 2019 yılında gösterime girecek olan filmin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.