Mayıs ayında gösterime girecek, kaçırılmaması gereken 5 yabancı film

6.829 Gösterim
28 Nisan 2017 14:00
Mayıs ayında gösterime girecek, kaçırılmaması gereken 5 yabancı film

Mayıs ayı programında, sevilen serilerin devam filmleri dikkat çekiyor. Nicelik olarak yerli filmlerin ağır bastığı mayıs ayından öneri mahiyetinde beş yabancı film seçtim.


05 Mayıs 2017

1996 yılında gösterime giren ve kısa sürede bir külte dönüşen Trainspotting devam filmi, ilk yapımdan 20 yılı aşkın bir süre sonra izleyicinin karşısına çıkıyor. Yönetmen Danny Boyle ve oyuncu kadrosunun geri döndüğü T2 Trainspotting, 20 yıl sonra yeniden bir araya gelen Renton ve çetesinin yeni maceralarını nostaljik bir biçimde ele alıyor.

12 Mayıs 2017

Prometheus ile Alien evrenine geri dönüş yapan Ridley Scott, Alien: Covenant'la yeni bir bilinmeze yelken açıyor. Prometheus'un sonrasında yaşananları ele alan film, cennetvari bir gezegene indiklerini zanneden Covenant mürettebatının yaşadıklarını anlatıyor.

19 Mayıs 2017

Prömiyerini gerçekleştirdiği Cannes Film Festivali'nde seyirci tarafından yuhalansa da eleştirel anlamda beğeniyle karşılanan Personal Shopper, nihayet ülkemizde de vizyon yüzü görüyor. Kısa bir süre önce ikiz kardeşini kaybetmiş olan alışveriş danışmanı Maureen'in gizemli hikâyesini ele alan filmin başrolünde, kariyerinin en olgun performanslarından birini sergilediği söylenen Kristen Stewart bulunuyor.

26 Mayıs 2017

Şeytanı Gördüm ve Karanlık Sırlar'la uluslararası arenada ismini duyuran Jee-woon Kim'in yönettiği Karanlık Görev, 1920'lerin Japonya işgali altındaki Kore'sinde geçen bir casusluk öyküsü anlatıyor. Film, geçtiğimiz Oscarlar için Güney Kore'nin aday gösterdiği yapım olmuştu.

Kaptan Jack Sparrow'a yeniden hayat veren Johnny Depp'e, Javier BardemOrlando BloomKaya ScodelarioBrenton Thwaites gibi isimlerin eşlik ettiği Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales), başı beladan eksik olmayan Jack Sparrow'un şu ana kadar karşılaştığı en dişli düşmanı Kaptan Salazar ile yüzleşmesini anlatıyor. Salazar'ın İntikamı, fragmanlarından öngördüğümüz kadarıyla dördüncü filmin yarattığı hayal kırıklığını bir nebze olsun giderecek gibi duruyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.