Danny Boyle

Danny Boyle


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Yesterday 28 Haziran 2019
UIP Türkiye 24.527 467.088
T2 Trainspotting 5 Mayıs 2017
Warner Bros. Türkiye 20.258 306.126
Steve Jobs 11 Aralık 2015
UIP Türkiye 29.758 444.435
Trans 14 Haziran 2013
Tiglon 14.765 136.803
127 Saat 18 Şubat 2011
Tiglon 48.663 481.516
Milyoner 27 Şubat 2009
Chantier 338.209 3.097.866
Gün Işığı 11 Mayıs 2007
Özen Film 8.493 65.294
Milyonlar 2 Aralık 2005
Bir Film 7.995 40.353
28 Gün Sonra 11 Temmuz 2003
Özen Film 75.329 378.859
Kumsal 24 Mart 2000
Özen Film 305.704 531.869
Özen Film 63.754 42.315
Trainspotting 27 Eylül 1996
Pinema - -
Mezarını Derin Kaz 29 Eylül 1995
Pinema - -