Kristen Stewart

Kristen Stewart


Gelecek Filmler

Happiest Season Aşk, Komedi

Dağıtımcı

Warner Bros.

Vizyon Tarihi

4 Aralık 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Seberg 6 Mart 2020
Bir Film 4.639 95.331
Derin Sular 10 Ocak 2020
TME Films 79.167 1.589.655
Charlie'nin Melekleri 29 Kasım 2019
Warner Bros. 109.432 2.211.783
Hayalet Hikayesi 30 Haziran 2017
Kurmaca Film 7.857 78.727
Cafe Society 12 Ağustos 2016
Bir Film 55.290 792.619
Aşk Uğruna 15 Temmuz 2016
PinemArt 17.196 209.890
American Ultra 28 Ağustos 2015
TME Films 19.451 220.378
Unutma Beni 13 Şubat 2015
Bir Film 32.053 415.454
Sils Maria: Ve Perde 19 Aralık 2014
Bir Film 4.762 71.667
Yolda 22 Mart 2013
M3 Film 6.063 59.765
Tiglon 1.417.752 13.101.986
Pamuk Prenses ve Avcı 1 Haziran 2012
UIP 412.298 3.842.143
Tiglon 1.379.487 12.209.108
Tiglon 1.041.920 8.649.021
Tiglon 1.243.754 10.817.434
Alacakaranlık 16 Ocak 2009
Tiglon 329.220 2.703.980
Jumper 7 Mart 2008
Özen Film 70.581 565.353
Messengers 13 Nisan 2007
Medyavizyon 147.881 1.100.451
Warner Bros. 84.652 589.485
Kabus (2004) 2 Ocak 2004
UIP 88.617 561.582
Panik Odası 31 Mayıs 2002
Warner Bros. 276.259 1.039.005