Kristen Stewart

Kristen Stewart


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
06.03.2020 99.266 TL 4.750
10.01.2020 1.589.655 TL 79.167
29.11.2019 2.211.783 TL 109.432
30.06.2017 78.727 TL 7.857
12.08.2016 792.619 TL 55.290
15.07.2016 209.890 TL 17.196
28.08.2015 220.378 TL 19.451
13.02.2015 415.454 TL 32.053
19.12.2014 71.667 TL 4.762
22.03.2013 59.765 TL 6.063
16.11.2012 13.101.986 TL 1.417.752
01.06.2012 3.842.143 TL 412.298
18.11.2011 12.209.108 TL 1.379.487
30.06.2010 8.649.021 TL 1.041.920
20.11.2009 10.817.434 TL 1.243.754
16.01.2009 2.703.980 TL 329.220
07.03.2008 565.353 TL 70.581
13.04.2007 1.100.451 TL 147.881
30.12.2005 589.485 TL 84.652
02.01.2004 561.582 TL 88.617
31.05.2002 1.039.005 TL 276.259