Mart ayında vizyona girecek yerli filmler

7.342 Gösterim
1 Mart 2017 16:00
Mart ayında vizyona girecek yerli filmler

Şubat ayı takviminden ertelenen filmlerin de katılımıyla yoğun bir Mart ayı sinemaseverleri bekliyor. Mart ayında, an itibarıyla 13 yerli filmin gösterime girmesi planlanıyor.


03 Mart 2017

Ferzan Özpetek'in "ilk Türk filmim" diye nitelediği İstanbul Kırmızısı, ünlü yönetmen Deniz Soysal'ın ilk kitabı üzerinde çalışmak adına uzun bir aradan sonra yeniden İstanbul'a ayak basan Orhan'ın hikâyesini ele alacak. Filmin oyuncu kadrosunda Tuba Büyüküstün, Halit Ergenç, Mehmet Günsür, Nejat İşler, Zerrin Tekindor, Serra Yılmaz gibi isimler yer alıyor.

Hüdaverdi Yavuz'un yönetmenliğini üstlendiği Reis, Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatından sinemaya uyarlandı.

Gülten Taranç'ın yönettiği Yağmurlarda Yıkansam, annesi, babası tarafından öldürülen Gamze'nin hikâyesini anlatıyor.

10 Mart 2017

Ediz Günay'ın senaryosuna imza atıp yönetmenliğini üstlendiği Perde Ayn-ı Cin, gözünden bir operasyon geçirdikten sonra, önceden göremediği varlıkları görmeye başlayan Okan'ın hikâyesini anlatıyor.

Senaryosunu Emrah ve Murat Kaman'ın yazdığı, Cem Yılmaz'ın da oyuncu kadrosunda yer aldığı Deli Aşk, Maraş dondurmacısı Ekrem'in sevdiği kız Neşe'nin kalbini kazanmaya çalışırken gerçek aşkı bulma sürecini anlatıyor.

17 Mart 2017

Yılmaz Erdoğan'ın ünlü oyunu Haybeden Gerçeküstü Aşk'tan sinemaya uyarladığı Tatlım Tatlım, aynı partide tanışan dört çiftin hikâyesini anlatıyor.

24 Mart 2017

A. Uygur Öztürk'ün yönettiği Beyaz Balina, Ali ile Vahap adlı iki çocuğun dostluğunu anlatıyor.

İbrahim Vurmaz'ın senaryosunu yazdığı ve Kamil Burak'ın yönettiği Geri Döndü, özellikle tür sinemasında çokça örneklerini gördüğümüz ölümden dönerek intikam arayan bir kadının hikâyesini anlatıyor.

Günay Köker'in yönettiği Nane ile Limon: Kayıp Zaman Yolcusu, animasyonla canlı çekimin bir araya geldiği bir çocuk filmi.

Fahriye Evcen ile Murat Yıldırım'ın başrollerini paylaştığı Sonsuz Aşk, birbirinden zıt iki insanın aşkını konu ediniyor.

31 Mart 2017

Mehmet Coşkundeniz'in aynı adlı romanından uyarlanan, Gökçe Bahadır'ın başrolünde yer aldığı Aşk Uykusu, aldatılan bir kadının mücadelesini odağına alıyor.

Doğa Can Anafarta'nın senaryosuna imza atıp yönetmenliğini üstlendiği Biz Size Döneriz, üniversitede tanışıp çok yakın arkadaş olan altı gencin mezuniyet sonrası hayatla mücadelelerini anlatıyor.

Can Ulkay ve Mutlu Karadoğan'ın yönetmenliğini üstlendiği Sarıkamış Çocukları, Sarıkamış'ta cepheye doğru bir yolculuğa çıkan Mehmet ve Yusuf'un hikâyesini ele alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.