Murat Yıldırım

Murat Yıldırım


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Ayla 27 Ekim 2017
CGV Mars D. Warner Bros. Türkiye 5.589.872 66.055.256
İlk Öpücük 20 Ekim 2017
TME Films 107.615 1.251.695
Sonsuz Aşk 24 Mart 2017
UIP Türkiye 568.505 6.598.639
UIP Türkiye 1.332.907 15.901.106
Kocan Kadar Konuş 20 Mart 2015
UIP Türkiye 1.930.677 20.895.151
Kırımlı 12 Aralık 2014
Warner Bros. Türkiye 79.507 851.012
Güz Sancısı 23 Ocak 2009
Özen Film 576.428 4.660.887
Araf (2006) 6 Ekim 2006
Bir Film 126.676 820.947
Organize İşler 23 Aralık 2005
KenDa 2.618.244 17.180.298