Murat Yıldırım

Murat Yıldırım

Doğum Tarihi

13 Nisan 1979

Yaş

43


Gelecek Filmler

Yer Eksi İki Aksiyon, Dram

Dağıtımcı

CJ ENM

Vizyon Tarihi

17 Şubat 2023

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
27.10.2017 ₺66.055.256 5.589.872
20.10.2017 ₺1.251.695 107.615
24.03.2017 ₺6.598.639 568.505
01.01.2016 ₺15.901.106 1.332.907
20.03.2015 ₺20.895.151 1.930.677
12.12.2014 ₺851.012 79.507
23.01.2009 ₺4.660.887 576.428
06.10.2006 ₺820.947 126.676
23.12.2005 ₺17.180.298 2.618.244