Mehmet Günsür

Mehmet Günsür

Doğum Tarihi

8 Mayıs 1975

Yaş

46


Kişi Biyografisi

1975 yılında İstanbul'da doğdu. İtalyan Lisesi'ni bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklam Bölümü'nden mezun oldu. Erken yaşta çeşitli reklam filmlerinde yer alan Mehmet Günsür, ilk profesyonel oyunculuk kariyerine TRT'de yayınlanan "geçmiş bahar mimozaları" adlı dizide rol alarak başlamıştır. Uzun süre İtalya'da yaşamını sürdüren Günsür'ün kariyerinde uluslararası alanda yer alan pek çok proje bulunmaktadır.


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
22.12.2017 ₺759.781 59.345
03.03.2017 ₺6.391.158 504.765
29.10.2014 ₺18.819.582 1.720.895
04.02.2011 ₺21.910.790 2.418.090
05.03.2010 ₺430.269 57.117
11.03.2005 ₺1.216.246 192.940
26.11.2004 ₺35.501 5.386
21.03.2003 ₺7.857.851 1.657.051
24.10.1997 - -