Mehmet Günsür

Mehmet Günsür

Doğum Bilgisi

8 Mayıs 1975

Yaş

45


Kişi Biyografisi

1975 yılında İstanbul'da doğdu. İtalyan Lisesi'ni bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklam Bölümü'nden mezun oldu. Erken yaşta çeşitli reklam filmlerinde yer alan Mehmet Günsür, ilk profesyonel oyunculuk kariyerine TRT'de yayınlanan "geçmiş bahar mimozaları" adlı dizide rol alarak başlamıştır. Uzun süre İtalya'da yaşamını sürdüren Günsür'ün kariyerinde uluslararası alanda yer alan pek çok proje bulunmaktadır.


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Martıların Efendisi 22 Aralık 2017
UIP 59.345 759.781
CGV Mars D. 504.765 6.391.158
Unutursam Fısılda 29 Ekim 2014
CGV Mars D. 1.720.895 18.819.582
UIP 2.418.090 21.910.790
Ses 5 Mart 2010
Tiglon 57.117 430.269
Anlat İstanbul 11 Mart 2005
Warner Bros. 192.940 1.216.246
İtalyan 26 Kasım 2004
Bir Film 5.386 35.501
O Şimdi Asker 21 Mart 2003
Warner Bros. 1.657.051 7.857.851
Hamam 24 Ekim 1997
Warner Bros. - -