Fahriye Evcen Özçivit

Fahriye Evcen Özçivit

Doğum Tarihi

4 Haziran 1986

Yaş

35


Kişi Biyografisi

1986 yılında Solingen'de doğan Fahriye Evcen, Yaprak Dökümü ve Çalıkuşu gibi önemli dizilerle birlikte Evim Sensin, Aşk Tutulması filmlerinde rol almıştır. Boğaziçi Üniversitesi Tarih bölümü mezunu olan Evcen, aynı zamanda Almanya'da sosyoloji eğitımi almıştır.


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
24.03.2017 ₺6.598.639 568.505
23.01.2015 ₺14.532.504 1.406.620
02.11.2012 ₺24.483.088 2.703.241
18.02.2011 ₺148.435 15.321
07.05.2010 ₺163.000 21.197
24.10.2008 ₺2.774.698 370.989
11.04.2008 ₺166.295 24.774