Fahriye Evcen Özçivit

Fahriye Evcen Özçivit

Doğum Tarihi

4 Haziran 1986

Yaş

35


Kişi Biyografisi

1986 yılında Solingen'de doğan Fahriye Evcen, Yaprak Dökümü ve Çalıkuşu gibi önemli dizilerle birlikte Evim Sensin, Aşk Tutulması filmlerinde rol almıştır. Boğaziçi Üniversitesi Tarih bölümü mezunu olan Evcen, aynı zamanda Almanya'da sosyoloji eğitımi almıştır.


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
24.03.2017 6.598.639 TL 568.505
23.01.2015 14.532.504 TL 1.406.620
02.11.2012 24.483.088 TL 2.703.241
18.02.2011 148.435 TL 15.321
07.05.2010 163.000 TL 21.197
24.10.2008 2.774.698 TL 370.989
11.04.2008 166.295 TL 24.774