Margot Robbie, Wes Anderson'ın yeni filmine dahil oldu

4.360 Gösterim
11 Ağustos 2021 11:57
Margot Robbie, Wes Anderson'ın yeni filmine dahil oldu

The Suicide Squad filminde Harley Quinn'e yeniden hayat veren Margot Robbie, Wes Anderson'ın Tom Hanks, Bill Murray, Tilda Swinton ve Adrien Brody gibi isimlerin yer aldığı yeni filminin kadrosuna dahil oldu.


Wes Anderson'ın Fransa'da çektiği The French Dispatch filmi pandemi sebebiyle uzun bir zamandır vizyon yüzü göremezken, ünlü sinemacı yeni filminin hazırlıklarına son hız devam ediyor. Daha önce oyuncu kadrosunda Tom Hanks, Bill Murray, Tilda Swinton ve Adrien Brody gibi isimlerin yer alacağı açıklanan filme, son olarak The Suicide Squad filmiyle adından bir kez daha söz ettiren Margot Robbie de dahil oldu.

 

Tıpkı Hanks gibi Wes Anderson ile ilk kez işbirliğine gidecek olan Robbie'nin canlandıracağı karakter ya da filmin konusuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

 

Wes Anderson'ın, geçen ay Cannes Film Festivali'nde prömiyeri gerçekleştirilen ve gelecek ay New York Film Festivali'nde gösterilecek olan filmi The French Dispatch, ABD'de 22 Ekim'de, ülkemizde ise 3 Aralık'ta gösterime girecek.

 

Pandemi sonrası yoğun bir takvime giren Margot Robbie ise önümüzdeki dönemde Anderson'ın filminin yanı sıra; David O. Russell'ın zengin oyuncu kadrosuna sahip yeni filmi, Greta Gerwig imzalı Barbie uyarlaması, aktrisi Once Upon a Time in Hollywood'dan rol arkadaşı Brad Pitt ile yeniden bir araya getirecek olan Damien Chazelle filmi Babylon ve Justin Kurzel'in 2. Dünya Savaşı filmi Ruin'de yer alacak.

 

Kaynak: THR

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.